Menetelmä ei ole lääketieteellinen hoito eikä se sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Jos tarvitset lääkäriä, ole hyvä ja hakeudu terveydenhoidon puoleen.

Kyllästynyt piinaaviin oireisiin?

Rajoittaako kärsimys elämääsi? Oletko valmis ottamaan ohjat käsiisi ja parantamaan elämänlaatuasi?

Placeholder Image

Haluatko nähdä ilmaisen videon, jossa kerron miten lievität oireita merkittävästi?

Liityt samalla myös sähköpostilistalle, ja saat jatkossa tarjouksiamme. 
Voit milloin tahansa lopettaa viestit unsubscribe -nappia painamalla.

Maria Nordin, arkkitehti
Free to Heal -menetelmän kehittäjä

Olen koulutukseltani arkkitehti ja opiskellut pääaineenani arkkitehtuurin historiaa ja teoriaa erikoistuen arkkitehtuurin filosofiaan. Valmistuin Aalto-yliopistosta vuonna 2010. 

Opinnoissani paneuduin siihen, miten arkkitehtuuri heijastaa yhteiskunnan henkistä olemusta ja vaikuttaa mieleemme, sekä mielen ja tietoisuuden rakenteen ymmärrykseen. Olen erikoistunut myös luonnonmukaiseen arkkitehtuuriin ja rakentamiseen.

Arkkitehtiopintojeni loppuvaiheessa sairastuin Barcelonassa huonokuntoisen opiskelija-asunnossani sisäilmasta. Kiinnostuin terveellisestä rakentamisesta ja erilaisten rakennusmateriaalien ja -tapojen vaikutuksesta sisäilmaan ja terveyteen. Olen opiskellut RATEKOssa rakennusterveysasiantuntijan opintoja ja toiminut sisäilma-asiantuntijana sekä opintojeni että omien kokemuksieni pohjalta. Olen perehtynyt erityisesti elinympäristöjen mikrobiologiaan ja ympäristöyliherkkyyksien taustalla vaikuttaviin mekanismeihin.

Arkkitehtina, kirjoittajana ja hyvinvointivalmentajana minulla on sama tavoite: haluan auttaa suomalaisia voimaan paremmin. 

Placeholder Image

Hyvinvointivalmentaja ja mielen voiman vahvistaja

Oma toipumismatkani sisäilmasairaudesta sekä useista autoimmuunisairauksistani avasi minulle tien nykyiseen pääasialliseen työhöni hyvinvointivalmentajana. Opiskelin aivojen neuroplastisuuden hyödyntämiseen perustuvan menetelmän ja toivuin sen avulla lukuisista terveyshaasteistani. Kokemukseni perusteella kiinnostuin aivojen suojelujärjestelmän, hermoston epätasapainon ja tiedostamattoman stressin yhteydestä erilaisiin terveysongelmiin ja aloin opiskella näistä lisää aiheista pidettävillä verkkokursseilla.  

Viimeisten vuosien aikana olen opiskellut aivojen neuroplastisuuteen, kehon immuunipuolustukseen ja puolustusmekanismeihin, mielen ja tietoisuuden voimaan, tiedostamattomaan stressiin sekä hormonitoimintaan liittyvää uusinta tutkimusta lukuisilla kursseilla sekä tutkimukseen ja kirjallisuuteen perehtymällä. 

Ymmärrettyäni neuroplastisuudessa sekä tietoisuuden ja mielen hyödyntämisessä piilevät mahdollisuudet, halusin alkaa kehittää menetelmiä ja verkkokursseja, joilla voisin tuoda tätä mullistavaa, omaan terveyteen ratkaisevasti vaikuttavaa uutta tietoa kaikkien suomalaisten avuksi mahdollisimman helposti saavutettavassa muodossa. Verkkovalmennuksissani kerron maailmalla tehdyistä tutkimuksista ja omista kokemuksistani sekä opastan menetelmiä, joita säännöllisesti harjoittelemalla jokainen voi tukea omaa ja perheensä hyvinvointia. En hoida ketään, enkä tee hoitotyötä, vaan jaan oppimaani tietoa, jota jokainen voi itse hyödyntää.  

Voimme vaikuttaa niin paljon omaan terveyteemme varmistamalla, että niin sisäinen kuin ulkoinen maailmamme tukee tasapainoamme ja terveyttämme.

Haluatko oppia lievittämään oireitasi merkittävästi? Jätä yhteystietosi, niin saat ilmaisen videon sähköpostiisi.