39,00 € (sis. alv. 24%)

 

Piirrä unelmasi todeksi!

Olisiko sinusta hienoa osata piirtää, tasapainottaa aivopuoliskojesi toimintaa ja luoda unelmia todeksi?

💬 "Olen tehnyt harjoituksia sekä yksin, että lapsen kanssa kumpikin täysin syventyen omaan piirustukseen. Tulokset ovat hämmästyttäviä!"

 
🟡 Kaikilla on mahdollisuus kehittyä taitaviksi piirtäjiksi. Et tarvitse mitään ennakkotaitoja. Sinä osaat jo piirtää, mutta vanhat tavat katsoa häiritsevät piirtämistäsi ja estävät sen kehittymisen.

🟡 Kurssin kolme harjoitusta opettavat sinulle taitoja, jotka sinulla jo on, mutta joita et ole osannut hyödyntää.

🟡 Kurssin harjoitukset ohjaavat sinua jättämään taakse kaiken sen mitä tiedät ja antautumaan havaintojen maailmaan. Tulet tietoiseksi siitä mikä on edessäsi ilman mitään ennakkokäsityksiä ja oletuksia. Piirtäminen on ihana prosessi, joka jo itsessään on arvokas. Eikä ole hullumpaa, kun lopputulostakin on mukava katsella!

🟡 Mikä parasta, piirtämisen taito lähtee kehittymään hyvinkin nopeasti!
Jo ensimmäisen puolituntisen jälkeen tulet yllättymään omista taidoistasi.
  
🟡 Kurssi kestää 7 päivää. Saat kolmen päivän välein uuden videon ja tehtävän, jota harjoitat 15-30 minuuttia päivässä.
 
🟡 Ei ole väliä millä tasolla piirtämisesi on, sinun ei tarvitse osata piirtää lainkaan. Kurssin harjoitukset voit tehdä juuri oman lähtötasosi mukaan.
 
🟡 Voit hyvin ottaa myös lapset mukaan kurssille.
 
🟡 Kurssin harjoitukset ovat erinomainen keino rauhoittaa mieltä, tasapainottaa aivopuoliskojen toimintaa. Voit jopa meditoida piirtäen!
 
🟡Voit käyttää piirtämistä myös vahvistamaan omaa muutostasi ja vahvistamaan omia visioitasi.

 

Tarvitset:

✏  lyijykynän

✏  kumin

✏ 
 paperia

✏
  mahdollisuus tulostaa on hyödyksi, mutta siihen löytyy myös vaihtoehtoja
 
💚 Rentoudu piirtämällä ja iloitse taitojesi kehittymisestä! 💚
 
Kurssin materiaali sisältään opetusvideoita, tekstiosuuden ja kuvia. 
 
Kurssi on voimassa vuoden kurssialustalla. Voit palata siihen tänä aikana koska haluat.
 

💬 "Uskomatonta miten nopeasti taito karttuu. Jo ensimmäisellä ja toisella päivällä huikea ero. Tuskin maltan odottaa jatkoa."

💬 "Tänään harjoiteltiin 7-vuotiaan pojan kanssa ja nopeasti hän oivalsi jutun idean. Kiitos selkeästi esitetystä kurssista!"

💬 "Suosittelen kurssia. Itse yllätyin piirtämisen rentouttavasta vaikutuksesta. Ja kyllä, yllätyin myös piirtämisen taidoistani. Ja vaikka piirtämisen jälkeen tulee wau, mähän osaan piirtää, niin paras osuus on itse piirtäminen. Ja parastahan tässä on se, että voit tehdä tätä kotona ja silloin kun itselle parhaiten sopii."

💬 "Kiitos ihanasta piirustuskurssista. En ole koskaan osannut piirtää ja ajattelin, etten ikinä opikaan. Aloitin kurssin eilen ja nyt jo ihastelen osaamistani ja haluan harjoitella lisää. On ihanaa, kun näin vanhempana oppii sellaisia taitoja, joita ei olisi ikinä uskonut oppivansa. Tää kurssi on aivan mahtava. Mitä mä vielä opinkin, kun nyt jo olen ylpeä töistäni!"

💬 "Aivan uskomaton kurssi. En ole koskaan osannut piirtää ja jo ensimmäisen videon jälkeen olen ylpeä osaamisestani. Kiitos, kannustava ja rauhallinen opetustyylisi motivoi harjoittelemaan lisää."