179 € (sis. alv. 24%)

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Lievitä stressiä äänen avulla (sis. alv 24%)

Tämä verkkokurssi sopii sinulle, kun haluat: 

  • hoitaa itseäsi oman äänen avulla
  • rentoutua ja rauhoittua
  • poistaa tukoksia (esim. tunnelukkoja) sekä elämän tuomia traumoja
  • löytää itsetuntemusta
  • oppia lievittämään stressin oireita
  • nukkua paremmin
  • oppia käyttämään ääntä kivunlievityksessä
  • saada vinkkejä tinnituksen helpottamiseen ja hoitamiseen
  • saada rennompi hengitys
  • parantaa puhe- ja lauluääntä

Kurssi on käytettävissäsi yhden vuoden ajan. 

 OSAMAKSU 2 X 89,50€ yhteensä 179 €. Ensimmäinen erä maksetaan oston yhteydessä ja toinen kuukauden päästä.

Palautetta kurssilaisilta:

“Kurssin jälkivaikutukset ovat olleet voimakkaat. Äänen tekniikat ovat selkeästi juuri sitä mitä olen etsinyt jo vuosia, tämä viimeisin auttoi saamaan esiin todella syviä muistoja joihin olen päässyt käsiksi tähän mennessä vain ajatuksen tasolla. Viime viikkoina nämä lapsuuden lukitut olot ovat todella tulleet myös tunnetasolle ja kokemus on puhdistava.”

“Omaan ääneen ja äänihoitoon tutustuminen on muuttanut elämääni valtavasti. Se on auttanut minua toteuttamaan unelmiani tavalla jota en olisi osannut kuvitella. Olin aiemmin tutustunut muun muassa erilaisiin energiatekniikoihin, ja oma ääni onkin yllättäen ollut vahvin työkalu itsen ja muiden hoitamiseen, ja melkeinpä minkä tahansa asian käsittelyyn.”

“Äänen teho on vaikuttanut minuun hyvin voimakkaasti mutta kuitenkin hellästi. Ääniharjoituksista on ollut paljon iloa ja hyötyä niin arkisella tasolla kuin sairauksien hoidossakin. Olen huomannut kuinka äänivärähtelyt ovat vaikuttaneet hoitavasti mm. selän jännityksiin ja kurkkukipuun. Ihan jokapäiväisessä toiminnassa olen huomannut ääneni syventyneen ja puheentuottamisen helpottuneen. Merjan kurssin ansiosta olen löytänyt myös uutta iloa laulujen laulamiseen, kun äänen käyttö on helpottunut. Ennen kaikkea ääniharjoitukset ovat hauskoja, tämän parempaa rentoutusta ei mikään jooga ole minulle aiemmin tarjonnut!”

“Kurssin osiot ovat helposti ymmärrettävissä ja niissä on leikkimieltä. Ne eivät ole pitkiä ja saa omassa tahdissa harjoitella. Oma ääni on lahja ja jokaisella omanlaisensa ja sillä on hauska leikitellä ja samalla saa huumoria ja iloa elämään kannattaa kokeilla!”

 

Kurssin vetäjä

Oppaana matkallasi on äänihoitaja ja äänivalmentaja "Joogaava musiikinmaisteri" Merja Valve.

 

Menetelmä ei ole lääketieteellinen hoito eikä se sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Jos tarvitset lääkäriä, ole hyvä ja hakeudu terveydenhoidon puoleen.