Free to Heal® -verkkokurssi + premium yksilövalmennus

Lähde matkalle kohti oireetonta elämää

Mitä Free to Heal® premium yksilövalmennus tarjoaa sinulle?

  • Pääsy kurssille 12kk ajaksi
  • Päivittäiset harjoitukset
  • 10 omatoimista askelta aivojesi uudelleenohjelmointiin 
  • Elinikäinen pääsy suljettuun keskusteluryhmään, josta saat tukea ja vastauksia kysymyksiisi 
  • Bonus: meditatiivisia musiikkiäänitteitä, hyödyllinen tarkastuslista, ja kirje ystävillesi ja perheellesi
  • 3 kpl 45 minuutin henk.koht. valmennusta Marian kanssa. Näissä tutkimme yhdessä tarkemmin paranemismatkasi joka vaihetta mukaan lukien sukellus henkilökohtaiseen terveyshistoriaasi. Tulet saamaan asiantuntevaa palautetta ja räätälöityjä neuvoja oman hyvinvointisi parantamiseen.
  • 10 personoitua hyvinvointiluentoa jokaisen paranemisprosessisi vaiheeseen, jotka Maria tekee henkilökohtaisesti SINULLE.

Miksi valita Free to Heal®?

Jos koet, että oireet, yliherkkyydet tai stressi hallitsevat elämääsi, Free to Heal® antaa sinulle voimavaroja ja menetelmiä vapautua näistä haasteista. Etkö ole saanut apua perinteisistä hoitomuodoista? Free to Heal® tarjoaa uuden tavan ottaa ohjat käsiisi ja nauttia taas elämästäsi täysin rinnoin.

Mitä voit odottaa Free to Heal® -kurssilta?

Free to Heal® -kurssi on suunniteltu opettamaan sinulle, kuinka voit ohjelmoida aivosi uudelleen ja parantaa kehoasi mielen avulla. Opit hallitsemaan kehosi mikrobeja ja muuttamaan mikrobiomisi olosuhteita. Kurssi tarjoaa myös ainutlaatuisia stressinhallintatekniikoita, jotka auttavat sinua elämään rauhallisempaa ja tasapainoisempaa elämää.

Todistetusti tehokas menetelmä

Jo tuhansien ihmisen kokemukset ympäri maailmaa todistavat, että Free to Heal® -menetelmä toimii! He ovat kokeneet merkittävää helpotusta oireisiinsa ja monet ovat päässeet niistä kokonaan eroon.

Aloita matkasi kohti terveempää elämää nyt

Free to Heal® -verkkokurssi tarjoaa sinulle 10 askelta kohti oireetonta elämää. Jokainen askel vie sinut lähemmäs tervettä ja onnellista elämää. Sinun ei tarvitse kulkea tätä polkua yksin, sillä liityttyäsi kurssille pääset osaksi suljettua keskusteluryhmää, jossa saat tukea ja vertaistukea. Kurssi sisältää myös käytännön tehtäviä, jotka syventävät oppimaasi ja auttavat sinua soveltamaan opittua käytännössä.

Ota ensimmäinen askel kohti vapautta oireista - liity Free to Heal® -verkkokurssille jo tänään!

10000€ (sis. alv 24%)

Rekisteröidyn käyttäjäksi. Hyväksyn Käyttöehdot ja Toimitusehdot