39,70 € (sis. alv. 24%)

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Kirkas näkö -harjoituslasit

Rentoutta ja kirkkautta silmillesi!

Harjoituslasit ovat loistava tuki harjoitteluun, etenkin jos joudut käyttäämään laseja tai piilolinssejä jatkuvasti. Ne auttavat näkemään kirkkaammin (toimivat yleensä ainakin -5 diopteriin asti) ja vahvistavat ja rentouttavat silmiä siinä samalla. Niiden avulla sinun on helpompi vähentää lasien käyttöaikaa ja opettaa silmiäsi toimimaan luonnollisemmin.

Harjoituslasit ovat neulanreikälasit, jotka on todettu vuosien kokeilujen pohjalta parhaaksi malliksi tukemaan harjoittelua. 

Neulanreikälaseissa ei ole läpinäkyvää lasia vaan musta levy, johon on porattu pieniä reikiä. Katsoessasi reikien läpi, näet kohteet huomattavasti suuremmalla terävyysalueella kuin tavallisilla laseilla katsoessasi. Terävyysalueen laajeneminen tekee neulanreikälaseista hoitavat ja rentouttavat. Näön kirkastuminen taas selittyy sillä, että musta levy poistaa ylimääräisen "hälyn". Katsot vain yhdestä reiästä kerrallaan, jolloin verkkokalvolle pääsee vain yhden suuntaisia valonsäteitä.   

Harjoituslasit haastavat sinua olemaan läsnä tässä hetkessä.

Käytä alkuun laseja istuviltaan ja rentoudu ennen ennen kuin alat katsella niillä. Ensimmäisellä kerralla sopiva käyttöaika on enintään 5-20 minuuttia. Totuttuasi niihin voit käyttää niitä pitkiäkin aikoja kerralla.

Sisältää toimituksen lähimpään postiisi.

 Jos haluat tilata lasit ennakkolaskulla (5€), se onnistuu laittamalla viesti [email protected]

Eivät sovellu turvallisuussyistä autolla ajaessa tai liikkuessa vilkkaassa liikenteessä.

Iloa harjoitteluun!