Early bird hinta 25€/kk (sis. alv 10%)

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

Herätä jumalallinen sisäinen vanhempi sinussa

Koe Henkinen Matka: Psykologiaa & Meditaatiota®

Löydä sisäinen vanhempi ja jumalallinen korkeampi minä

Herätä Jumalallinen Sisäinen Vanhempi Sinussa: Matka Henkiseen Kasvuun  

Monet meistä kulkevat elämänsä polkua kantaen mukanaan menneisyyden haasteita, nykyhetken paineita ja tulevaisuuden epävarmuuksia. "Herätä Jumalallinen Sisäinen Vanhempi Sinussa" -kurssi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa syvälle itsetuntemuksen ja henkisen kasvun maailmaan. 

Kurssi haastaa osallistujiaan tutkimaan omia uskomuksiaan ja tunnistamaan ne voimat, jotka ohjaavat heidän päätöksiään ja toimintaansa. Keskeisenä tavoitteena on herättää jumalallinen sisäinen vanhempi, tuo viisas, myötätuntoinen ja voimaannuttava voima, joka asuu jokaisessa meissä.

Osana kurssia käsitellään menneisyyden uskomuksia, jotka saattavat rajoittaa yksilön kasvua ja onnellisuutta. Osallistujia rohkaistaan tunnistamaan ja ymmärtämään näitä uskomuksia, selvittämään niiden alkuperää ja vapauttamaan itsensä niiden kahleista.

Kurssilla painotetaan myös läsnäolon voimaa ja kykyä elää tässä hetkessä. Osallistujat oppivat harjoituksia, jotka auttavat heitä olemaan tietoisia omista tunteistaan ja reaktioistaan sekä löytämään rauhan ja voiman keskellä elämän myllerrystä.

"Herätä Jumalallinen Sisäinen Vanhempi Sinussa" ei ainoastaan tarjoa työkaluja henkilökohtaiseen kasvuun vaan myös luo yhteisön, jossa jaetaan kokemuksia ja tuetaan toisia matkalla kohti syvempää itsetuntemusta.

Tämä kurssi on kutsu sukeltaa syvälle omaan itseen ja herättää sisäinen voima, joka ohjaa kohti tasapainoista ja merkityksellistä elämää.

Tervetuloa kurssillemme, jossa yhdistyvät psykologia ja meditaatio luoden ainutlaatuisen matkan kohti sisäistä kasvua ja harmoniaa. Tällä 52 viikon kurssilla astut matkalle kohti tietoisen mielen tasoja Weera Elinan, hypnoterapeutin ja MeditaatioSuomen oppaan, johdolla.

Kurssin Keskus: Tietoinen Mieli

Oletko valmis vapauttamaan itsesi egostasi, selviytymismalleistasi ja traumoistasi?

Kurssimme avulla aloitat henkisen matkan sisäisen kuiskauksesi opastuksella. Saat ohjausta sielusi syvyyksiin, kunnes saavut sisäiseen kokonaisuuteesi – autenttiseen itseesi, rehellisesti ja aidosti.

Mitä Kurssi Tarjoaa:

  1. Läsnäolon Voima: Kasva läsnäolossa ja lisää harmoniaa elämääsi.
  2. Stressin Väheneminen: Ei enää alitajuista ylikuormittumista ja stressiä.
  3. Tietoisuus Erillä Elämänalueilla: Ohjaus tietoisuuteen kotona, uralla ja terveydessäsi.
  4. Elä Valaistua Elämää: Syvempi ymmärrys siitä, mitä tarkoittaa elää valaistua ja läsnäolevaa elämää nyt ja tässä.

Kurssin Kestoaika: 52 viikkoa

Kuukausimaksu: 25 € / kk

Maksu menee automaattisesti kerran kuukaudessa, kunnes tilaus perutaan. Tilaus pitää perua ennen laskutuskauden päättymistä. Tilauksen voit perua omasta profiilistasi tai laittamalla viestiä osoitteeseen: [email protected]

Edut Kurssillamme:

  • Elinikäinen Pääsy Keskusteluryhmään: Suljettu keskusteluryhmä tarjoaa tukea ja vastauksia kysymyksiisi.

Kurssin Tyyppi:

Kurssi on suunniteltu niille, jotka ovat kokeneet elämänsä mullistavan tapahtuman, pohjakosketuksen ja etsivät parannusta sisäänpäin kääntymällä. Ihminen haluaa lopettaa kärsimyksensä ja oppia kokemuksistaan, hän etenee kääntäen menneen voimavaraksi ja tulevaisuuden polttoaineeksi läsnäolossa.

PARANE KAIKILLA TASOILLA 

Kurssitarjous:

Suosittelemme kurssin käymistä kahden vuoden ajan, jotta saat toistoa ja vahvistusta. Ainutlaatuinen hinta kuukausimaksulla 25 € / kk.

Meditaatioita ja Luentoja:

Kurssi tarjoaa monipuolisia meditaatioita ja luentoja. Opit vapautumaan menneistä taakoista ja löytämään sisäisen voimasi.

Jos haluat parantaa elämänlaatuasi, oppia rentoutumaan ja hallitsemaan stressiä, tämä kurssi tarjoaa sinulle työkalut ja mahdollisuuden tehdä niin. Hyödynnä tarjous ja aloita matkasi kohti parempaa hyvinvointia ja itsetuntemusta. Luo sisäinen vanhempi, korkeampi minä ja opi yhdistymään todelliseen voimaasi ja universumin kannattelevaan ohjaukseen.

Oletko valmis vapauttamaan itsesi egostasi, selviytymismalleistasi ja traumoistasi? Tule mukaan matkalle kohti parempaa itsetuntemusta, voimaa ja harmoniaa. Käytä tilaisuus hyväksesi ja aloita uusi vaihe henkisessä kasvussasi.

Lisätietoja: www.meditaatiosuomi.net