€65,40 EUR / kk (sis. alv. 24%)

7 day trial
Your payment information will be stored on a secure server for future purchases

Rekisteröidyn käyttäjäksi. Hyväksyn Käyttöehdot ja Toimitusehdot.

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Free to Heal® -jäsenyys (sis. alv 24%)

Matka parantumiseen alkaa tässä ja NYT!

Free to Heal® - yhteisön jäsenenä saat parhaan tuen parantumismatkallesi. Jäsenyys sisältää Free to Heal® -kurssin, jonka avulla tuhannet ihmiset ympäri maailman ovat saaneet apua lukuisiin terveyshaasteisiin. Jäsenenä saat käyttöösi 21 päivää kiitollisuutta -paketin meditatiiviset tarinat, jotka tukevat menetelmän harjoittelua. Lisäksi jäsenyyteen kuuluvat kuukausittaiset jäsenkeskustelut menetelmän kehittäjän Maria Nordinin kanssa. 

Jäsenyys sisältää:

  • Free to Heal® -kurssi (arvo €396) 
  • 21 päivää kiitollisuutta -meditatiiviset ääninauhat (arvo €270,90)
  • Jäsenpuhelut 2-4 kertaa kuukaudessa (arvo €259,80)

Arvo yhteensä €926,70 nyt 65,40/kk!

Voit kokeilla jäsenyyttä ilmaiseksi viikon ajan.

Harjoitusaskeleet aukeavat kerran viikossa, niin että koko kurssi on auki kymmenen viikon sisällä. 

Free to Heal® on tietoisuustaitomenetelmä, jossa käytetään oireita ja sairauksia tienviittoina.

Free to Heal® -jäsenyys ei ole lääketieteellinen hoito eikä se sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Jos tarvitset lääkäriä, ole hyvä ja hakeudu terveydenhoidon puoleen.

Mitä Free to Heal®-menetelmää harjoittaneet kertovat:

Lähdin kurssille, koska minulla on ollut kilpirauhasen vajaatoiminta, endometrioosi, nivelpsoriaasis sekä selkärangan virheasento. Olin kokeillut ruokavalioita, lisäravinteita, homeopatiaa sekä länsimaista ja funktionaalista lääketiedettä. Aloitettuani Free to Heal -menetelmän harjoittelun ohjeiden mukaan, ei mennyt kauaakaan kun aloin huomaamaan kuinka suhtautuminen moniin asioihin muuttui. Oloni ja mieleni kirkastui. Jatkoin harjoittelua ja siitä pikku hiljaa haasteeni alkoivat katoamaan yksi kerrallaan. Ensimmäisenä katosivat kuukautiskivut. Sitten aineenvaihduntani ja hormonitoimintani alkoi normalisoitumaan. Aloin luottaa kehooni ja sen kykyyn parantua. Olen nyt kokonaan päässyt eroon lääkityksistä, kivuista ja säryistä joista kärsin vuosia. Pystyn nyt elämään täysillä ja nauttimaan elämästäni.

Inka-Maija

Käytin menetelmää ensin itseeni ja sitten oivalsin, että voin soveltaa sitä myös lapseni haasteisiin. Sovelsin harjoittelua kurssilla olevien selkeiden ohjeiden kautta lapseeni. Hänen tic-oireilunsa väheni nopeasti. Myös koulussa huomattiin muutos. Free to Heal® -menetelmä on tuonut paljon hyötyä koko perheellemme.

Galina

Olen kärsinyt kymmeniä vuosia koivun siitepölyallergiasta. Aloitin Free to Heal® -menetelmän harjoittamisen ja sen jälkeen en ole tarvinnut allergialääkkeitä.

Pauli