39,70 € (sis. alv. 24%)

Kirkas näkö kirkas mieli kirja + harjoitustaulut

 

Postipaketin lähetystä varten laita nimi, osoite ja puhelinnumero sähköpostiin [email protected]

Innostava 100 sivuinen kirja luonnollisesta silmien huoltamisesta ja näkemisestä.

Kirjan mukana tulee kolme näkö/harjoitus -taulua, joiden käyttöön löytyy ohjeet kirjasta.

Minkä vuoksi meistä niin moni saa silmälasit? Miten stressi vaikuttaa näköömme? Voiko näköä kirkastaa muutoin kuin laseilla, piilolinsseillä tai leikkauksella?

Sinulla on mahdollisuus parantaa näköäsi ja silmiesi kuntoa! Kun tunnistat oireiden taustalla olevat syyt, voit vaikuttaa niihin ja päästä eroon silmälaseista, kostutustipoista ja silmien väsymisestä.

Silmäsi ovat arvokas osa sinua. Ne ovat herkkä anturi hyvinvoinnistasi ja tärkein yhteytesi maailmaan. Tunnetko silmäsi, kuinka huolehdit sielusi peilistä?

Kirjassa esitellään näkösysteemin toimintaa, liikunnan, ravinnon ja tunteiden vaikutuksia näköön sekä harjoitukset, joiden avulla vahvistat ja rentoutat silmäsi takaisin niiden luonnolliseen toimivaan olotilaan.

Yhdessä luvussa käsitellään neulanreikälasien hyötyjä näönparantamisprosessissa, joten tutustuthan myös harjoituspakettiin, jollei sinulla vielä ole itselläsi laseja. Lasit eivät ole välttämättömät, mutta keventävät ja nopeuttavat harjoittelua.

 

Kirja postitetaan yleensä parin arkipäivän sisällä tilauksesta. 

 

Menetelmä ei ole lääketieteellinen hoito eikä se sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Jos sinulla on silmälääkärin hoitoa vaativa silmäsairaus tai jokin huolestuttaa silmissäsi kannattaa keskustella silmälääkärin kanssa ennen harjoitusten aloittamista.