WATCH INTRO VIDEO
WATCH INTRO VIDEO

 

 

 

 

Sisäinen hyvinvointi ja tasapaino näkyy ja tuntuu työssä

Yksilöiden hyvinvointi on avain työyhteisön hyvinvointiin ja portti yhteiseen menestykseen.  

 

78,9% on huomannut menetelmän vaikuttaneen positiivisesti työhyvinvointiin.

Lähde: Kurssilaisisten kysely.

Tietoisuustaidot vaikuttavat työhyvinvointiin: 

  • Läsnäolotaitojen tiedetään vähentävän riskiä työtapaturmiin
  • Parantaa organisaation kommunikaatiota
  • Hyvoinvointi vaikuttaa tuottavuuteen
  • Poissaolojen vähentyminen

Kurssilaisten kokemuksia menetelmän vaikutuksesta työelämässä: 

"Olen rauhallisempi ja tasaisempi, en ollenkaan kierroksilla. Jaksan töissä paremmin."

"Negatiivisuuden kierteestä ja uupuneen identiteetistä pois pääsemiseen."

"Stressin minimointi mahdollisimman pieneen ja olemalla kiitollinen, että on mahdollisuus työskennellä."

"Tavoitteeni on päästä eroon kivuista, negatiivisesta ajatuskierteestä, unettomuudesta ja maanisuudesta jotka lääkärin mukaan johtuvat kaikki työstressistä. Uskon itsekin, että ajatusten kääntäminen muualle märehtimisen katkaisemiseksi on siihen avain."

"Tietoisuus omasta kehosta ja tunteista lisääntyy. Stressin tunteeseen voi vaikuttaa pysähtymällä kuuntelemaan omaa kehoa/tunteita."

"Suhtautumisen itseeni, työkavereihin, esimieheen ja potilaisiin."

"En kärsi enää samoista haasteista, jotka rajoittivat hyvinvointiani. Lisäksi olen työstänyt jännitystä, sosiaalisuutta, ja muita tällaisia. Isoimpana kuitenkin se, että minulla on avaimia kohdata tunteitani ja palautua. Puhun itselleni lempeämmin ja odotukset ovat realistisempia."

"Ajatukseni työstä ja rahasta ovat muuttuneet. En koe työtä vastemielisenä vaan enemmänkin neutraalina asiana ja en haaveile enää rahasta ja stressaa sitä."

"Kyvyn rentoutua ja olla läsnä hetkessä."

"Palaudun nopeammin stressaavista tilanteista."

"Paineensietokyky, stressin hallinta. Samalla kun olen levollisempi, olen myös tehokkaampi, sillä osaan nyt keskittyä olennaiseen ja organisoin työni paljon järkevämmin. Aivot toimivat paremmin, uni on tehokkaampaa.
Olen rennompi ja vapautuneempi töissä. En stressaa asioista niin paljoa kuin ennen. Nauran usein töissä ja olen hyvätuulisempi ja kiitollisempi."

"Kiitollisuuden tunteen löytäminen myös hetkistä, joissa ihmiskohtalo ja toisen ihmisen suru tai oire valtaa oman mielen."

"Työasioiden jättäminen töihin."

"Kokonaisvaltaisesti mieliala on positiivinen ja asiat kokee erilailla kuin ennen. En stressaa työasioista niin paljon kuin joskus aiemmin ja asioita voi katsoa ihan eri perspektiivistä kun voi itse päättää miten niihin suhtautuu.
En osaa erottaa työhyvinvointia yleisestä hyvinvoinnistani. Voin melko hyvin jo ennen kurssin aloittamistakin, mutta koska haasteita vielä oli ja edelleenkin on haluan tehdä kaikkeni kasvaakseni täyteen potentiaaliini. Työhyvinvoinnin kannalta tärkeäksi yleensä ottaen koen yksilöiden oman vaikutusmahdollisuuden ja siitä tietoisuuden lisäämisen."

"Meillä töissä puhutaan paljon selän takana ja usein myös negatiivisesti. Kerroin työkavereille kurssista ja vähän sillä verukkeella kerroin että nyt olen askeleessa jossa negatiivinen puhe jätetään pois joten sillä tavalla he ei oleta minun osallistuvansa joka päiväiseen valitukseen. Ehkä tämä herättelee heissä vielä jotain ajatuksia.
Itseni arvostuksen ja sisäisen puheen merkityksen."

"En ole juuri ajatellut asiaa, mutta olen töissä nykyään enemmän läsnä hetkessä, olen virkeämpi ja todella kiitollinen työstäni. Sen negatiiviset puolet tai raskaalta tuntuvat sattumukset eivät jää enää niin paljoa vaivaamaan kuin aikaisemmin."

"Kiireen tunteen olen saanut pois."

"Kun voin itse paremmin, se vaikuttaa myös työhön."

"Rauhallisuus on lisääntynyt ja stressaavien tilanteiden hallinta on rauhoittunut. Tämä vaikuttaa posoitiivisesti työssä kaikkeen."

"Elämänilo, sosialisen tilanteiden pelon voittaminen, vahvuus, stressinhallinta, masentuneen lapsen kanssa apua... siis ihan aivan huikeita tuloksia."

"Halun keskittyä myönteiseen ajatteluun ja ratkaisuihin En juurikaan kärsi enää kemikaaliyliherkkyydestä. Siedän aiempaa paremmin stressaavia tilanteita."

"Konkreettiset neuvot ja tekemisen ohjeet. Olen tutustunut jo pari vuotta aiheisiin liittyen aivoplastisuuden hyödyntämiseen ja parantumiseen länsimaisen lääketieteen rajojen tuolta puolen. Kuitenkin kurssisi ansiosta, kuten jossain itsekin mainitsit tärkeäksi, olen siirtynyt vain tietämisestä varsinaiseen ”työstämiseen”. Tämä on ollut ensisijaisen tärkeää työhyvinvoinnin näkökulmasta, sillä usein siihen liittyviä vaikeuksia ehkäistään valistuksen kautta, vaikka pelkkä tietäminen ei mielestäni riitä. Kiitos."

"Palautuminen stressaavasta työpäivästä, hyvien asioiden ja hetkien huomaaminen työssä, luottamuksen ja turvallisuuden tunteen lisääntyminen, en enää pyörittele "kauhuskenaarioita" mielessä, rauhallisempi mieli ulkoisesti kaoottisessakin tilanteessa. Esimerkiksi jonkin asian epäonnistuessa en enää hermustu niin kuin ennen vaikka kyllä se tunne vielä yritää puskea läpi, mutta katoaa nopeasti, kun teen kiitos harjoitusta."

"Asioiden hoitamisen asioina, en murehdi ja jää vatvomaan niitä enää mielessäni."

"Omat rajat. Ymmärtäminen mikä vaikuttaa hyvinvointiini ja miten kehomieleni erilaisiin asioihin reagoi. Viime aikoina kehoni on tosin ollut hyvin herkkä reagoimaan, mutta työkuormanikin on liian suuri. Olen lähihoitajana kotihoidossa. Koen myös että kurssin myötä kohtaaminen muiden ihmisten kanssa on rennompaa ja mukavampaa. Osaan kertoa tunteistani ja kokea niitä sukeltamatta kuitenkaan niiden syövereihin. Olen saanut aamuihini rauhaa. Palautuminen on hyvin vaikeaa ajoittain, mutta kurssin periaatteet ovat olleet apuna. En ota mielessäni töitä mukaan kotiin. En hermostu asioista."

Yhteistyö yritysten ja työpaikkojen kanssa

Teen mielelläni yhteistyötä yritysten ja työpaikkojen kanssa. Jos olet kiinnostunut työyhteisön hyvinvoinnin kehittämisestä ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva paketti, joka sisältää verkkokurssin työntekijöille sekä erillisen liveluennon, jossa kerron menetelmän soveltamisesta työyhteisöissä.

Yritysten on mahdollista hyödyntää työntekijöille ostettu kurssi verotuksessa. Linkki Verohallinto.

Olen arkkitehti ja terveellisen rakentamisen asiantuntija, hyvinvointivalmentaja ja mielen voiman vahvistaja

Kurssi pohjaa vuosien kokemukseen tietoisuustaitojen vaikutuksesta mielen ja kehon tasapainoon.

Kurssi sisältää 10 menetelmän taustaa ja tutkimustietoa avaavaa luentoa sekä useita tietoisuustaitoja yhdistävän täysin uudenlaisen harjoituksen, jota voi soveltaa työelämän haasteisiin sekä omaan elämään.

Jos työyhteisösi on kiinnostunut, ota yhteyttä. Voimme sopia paketista, johon sisältyy luento työpaikalla sekä yksilöllinen harjoitusohjelma yksilöiden ja yrityksen tarpeisiin.

info(@)freetoheal.org

Placeholder Image

Parantavia kokemuksia

Verkkokursseilleni on osallistunut jo 6000 ihmistä ympäri maailman. Lue heidän kokemuksiaan kurssista tästä:

Kokemuksia ja paranemistarinoita