Menetelmä ei ole lääketieteellinen hoito eikä se sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Jos sinulla on silmälääkärin hoitoa vaativa silmäsairaus tai jokin huolestuttaa silmissäsi keskustele silmälääkärisi kanssa ennen harjoitusten aloittamista.

Eroon laseista, kuivista silmistä ja silmien väsymisestä?

Ota avuksi Kirkas näkö luonnollisesti -kurssipaketti ja
opi kuinka voit huoltaa silmiäsi ja näköäsi luonnollisesti!

 Luo yhteys silmiisi ja opi ymmärtämään niiden viestit.

Tiesitkö, että voit vaikuttaa itse näköösi ja silmiesi toimintaan?

 

Silmät ovat arvokas osa sinua.  Ne ovat herkkä anturi hyvinvoinnistasi ja tärkein yhteytesi maailmaan. Tunnetko silmäsi? Kuinka huolehdit sielusi peilistä?

Kärsitkö jostain alla olevasta?

 • ikänäkö tai kaukonäkö
 • likinäkö
 • hajataitteisuus
 • kuivat ja vuotavat silmät
 • herkästi väsyvät silmät
 • päänsäryt 
 • lukemisen hitaus

Kaikkiin näihin voi vaikuttaa silmien jännitykset ja häiriöt näkösysteemissä. Kirkas näkö luonnollisesti -kurssin avulla voit tutustua paremmin silmiisi, luoda niihin yhteyden ja parantaa näköäsi! Kun tunnistat oireiden taustalla olevat syyt, on sinulla mahdollisuus vaikuttaa niihin! 

Joka päivä iloitsen siitä että kurssin ansiosta pärjään lähes koko päivän jo ilman laseja. Se on aivan mahtavaa : )” - Eerik

Kurssilta olen oppinut erilaisen suhtautumisen silmiin ja näkemiseen kuin aiemmin optikkona työskennellessä. Hyvä kurssi ehdottomasti!”  - Riikka

HALUAN KURSSIPAKETIN

Oma tarinani

Koin lapsesta asti monenlaisia terveyshaasteita, joista olin saanut koottua melkoisen kokoelman ennen yläasteen loppua. Siitä eteenpäin matka onkin käynyt näitä haasteita (lääkkeitä ja apuvälineitä) purkaen, monien koulutusten ja itseopiskelun myötä. 

Sain silmälasit yläasteella ja olin niistä täysin riippuvainen 18 vuotta.  Silmäni olivat iltaisin väsyneet ja kireät. Ja minä taas väsynyt huurustuviin, valuviin ja yleensä vinossa oleviin laseihini. Ne eivät tuntuneet enää omiltani, eri malleista huolimatta, joten  selvittelin laserleikkausta vaihtoehtona.

Onneksi löysin ennen leikkausta luonnollisen näkemisen (2015). Se mullisti näkemykseni mahdollisuudesta vaikuttaa omaan elämään ja kehoon. Oli uskomattoman voimaannuttavaa huomata, että myös silmälaseista voi oppia eroon. Opin käyttämään silmiäni oikein, kuulemaan niiden viestit ja näkemään rennommin ja laajemmin.

Täällä koko tarina ja koulutukseni yksityiskohtaisemmin. 

Oppinu hirveesti tältä kurssilta! Oppinut tuntemaan omat silmät, oppinut rentouttamaan ja olemaan armollisempi. Harjoitukset on ollut mukavia ja erilaisia. Suhtautuminen omiin silmiin on muuttunut... Huomioin ja tiedostan ne paremmin kuin ennen."     - Miia 

Placeholder Image
KURSSIPAKETTI 159€

Kirkas näkö luonnolisesti  -kurssi on juuri sinulle, jos

 • näkösi on heikentynyt ja edessä on vahvempien lasien hankkiminen

 • joudut käyttämään laseja hajataittoisuuteen, liki-, kauko- tai ikänäköön ja haluat vapauttaa silmäsi niistä

 •  kärsit kuivista ja vuotavista silmistä

 • silmäsi väsyvät herkästi ja/tai aiheuttavat kireyttä ja päänsärkyjä

 •  haluat lisätä voimaasi ja itsevarmuuttasi oppimalla tuntemaan silmäsi,  sen sijaan, että uskoisit ainoastaan optikon tai silmälääkärin tuntevan ne ja  tietävän miten ne voivat

 • olet oivaltanut, että kehosi viestit ovat arvokkaita ja silmät ovat todella sielunpeili (tai se on ainakin järkeen käyvä ajatus)

 • haluat oppia tuntemaan itsesi paremmin ja elää sisältä ohjautuen

   Jos jokin tai useampi yllä olevista kohdista tuntui omalle, on silmilläsi sinulle arvokasta kerrottavaa. Silmät ovat herkkä anturi hyvinvoinnistamme ja loistavat oppaat matkalla sisäiseen viisauteemme.

  Kurssin harjoitukset toimivat taittovirheisiin, silmien väsymiseen ja kuivuuteen sekä itsetuntemuksen ja oman voiman  lisääntymiseen. 

Kurssin harjoituksia tekemällä voit saada

 • kirkkaan ja laajemman näön
 • rennot ja hyvinvoivat silmät
 • iloiset ja eläväiset silmät, jotka näyttävät sinulle enemmän iloa ja kauneutta
 • paremman unenlaadun
 • lisää itsetuntoa ja hyvinvointia
 • paremman muistin ja keskittymiskyvyn
 • terveemmät silmät
 • tiedot ja taidot vaikuttaa näköösi myös myöhemmin elämässä
 • säästettyä rahaa

Tutustumalla silmiisi ja oppimalla, vahvistamaan ja rentouttamaan silmien ulkoisia lihaksia, voit päästä eroon laseista, silmien kostutustipoista ja silmien väsymisestä. Upean lisäarvon harjoitteluun antaa lisääntynyt itsetuntemus sekä kehittyvä kyky nähdä asiat laajemmin ja syvemmin silmien voidessa hyvin.

Hyvinvoivien silmien eteen avautuu kauniimpi maailma! 

 

 

 

Kurssin alussa päätin, että jatkossa lasit (-2,5 diopteria) ovat minulle vain apuväline, eivät osa minua. Siitä lähtien käytin laseja vain autolla ajaessani. Muuten olin täysin ilman laseja. Alussa se tuntui hankalalta, mutta loppujen lopuksi siihen tottui todella nopeasti. Näkö parani jatkuvasti ja nyt 4kk myöhemmin tarvitsen laseja enää pimeässä autolla ajaessa.” Henna

Kurssilla on paljon hyviä ja monipuolisia harjoituksia, jotka helppo sisällyttää muuhun päivään. Ihanaa on ollut huomata, että tulen tosiaan toimeen ilman lasejakin.”  Asta

"Kaiken kaikkiaan kurssi on ollut elämässäni käänteentekevä. Vaikka vielä välillä käytän vanhoja lasejani niin suurenmoista on se vapaus jonka olen kokenut sen myötä, että pärjään taas suuren osan päivästä ilman laseja." Eerik

 

 

 

Kirkas näkö luonnollisesti -kurssin avulla voit ottaa silmäsi haltuun ja tehdä niistä ystävät. Harjoitukset auttavat sinua kohti kirkasta näköä ja rentoja silmiä. 

 • Kirkas näkö luonnollisesti -harjoitukset   ovat turvallisia, sillä ne perustuvat silmien luonnolliseen tapaan toimia ja sinua ohjataan aistimaan ja tuntemaan silmäsi harjoituksia tehdessäsi. 
 • Kurssille osallistuminen ei sulje pois silmälääkärin aiempia ohjeita, esimerkiksi käythän näöntarkastuksessa, ennen kuin jätät autoillessa lasit pois, mikäli niiden käytön tarve on lukee ajokortissa.
 • Huolehdi muutoinkin siirtymävaiheessa heikompiin laseihin tai lasittomuuten turvallisuudestasi, sillon voit olla rennosti ja silmäsikin voivat rentoutua. 
 • Harjotukset pohjautuvat 1900-luvun alkupuolella silmälääkäri William Batesin kehittämään menetelmään.
 • Silmät ovat osa meitä! Tutustumalla niihin ja ottamalla ne haltuumme pystymme vaikuttamaan niiden kuntoon. Opimme  kurssilla uudenlaisen tavan suhtautua silmiin ja näkemiseen. Aihe on Suomessa vielä melko tuntematon, mutta maailmalta löytyy paljon silmälääkäreitä, jotka opettavat ja käyttävät työssään tätä aktiivisempaa lähestymistapaa asiakkaiden näkemisen haasteisiin.

 • Silmämme ovat yhteydessä kaikkeen kehossamme ja mielessämme, sen vuoksi käymme fyysisten harjoitusten lisäksi kurssilla läpi mm. silmien toimintaa sekä ajatusten, tunteiden, liikunnan, syömisen ja olemisen tapojen vaikutuksia näkemiseen. 
 • Kurssi sisältää 6 viikon harjoitusohjelman
 • Materiaali koostuu viikottaisista videoluennoista ja selkeistä ohjatuista harjoituksista
 • Se on avartava matka silmien ja näkemisen ihmeelliseen maailmaan
 • Saat oivalluksia ja tietoa omista silmistäsi ja näkemisestä
 • Pääset suljettuun Facebook-ryhmään, jossa jaetaan kokemuksia, vinkkejä ja uutta tietoa
 • Verkkokurssin materiaalit ovat käytettävissäsi kaksi vuotta.
 • Kurssipaketti sisältää verkkokurssin lisäksi  harjoituslasit ja silmälapun eli kaikki mitä tarvitset harjoitteluun! 
 • Viikottain ilmestyvät uudet videot kuljettavat sinua matkalla rennompiin silmiin ja kirkkaampaan näköön. Kurssi ei vie paljoa aikaa (älä säikähdä ensimmäisen viikon videoiden määrää, johdanto otti osansa =) ).
 • Noin puoli tuntia päivässä kahteen osaan jaettuna on hyvä tavoite harjoitteluun. Pidä yksi lepopäivä viikossa. Näin tehdessäsi huomaat varmasti muutoksia silmissäsi ja näössäsi.
 • Voit tulla kurssille mukaan milloin vain ja käydä sen omaan tahtiisi. 
HALUAN KURSSIPAKETIN JA ALOITTAA HARJOITTELUN!
Placeholder Image

Kirkas näkö -harjoituspaketti

Harjoituslasit ja silmälappu täydentävät ja tukevat verkkokurssilla ohjattua harjoittelua.

 

 

Mitkä harjoituslasit?

 

Kuinka kaikki voivat käyttää samoja laseja ja nähdä hyvin??

Harjoituslasit ovat korvaamaton apu, etenkin jos joudut käyttäämään nyt laseja tai piilolinssejä jatkuvasti. Ne auttavat näkemään kirkkaammin (toimivat ainakin -5 diopteriin asti) ja vahvistavat ja rentouttavat silmiä siinä samalla. Niiden avulla sinun on helpompi vähentää lasien käyttöaikaa ja opettaa silmiäsi näkemään paremmin harjoittelun tukena.

Harjoituslasit ovat neulanreikälasit, jotka on todettu vuosien kokeilujen pohjalta parhaaksi malliksi tukemaan harjoittelua. 

Neulanreikälaseissa ei ole läpinäkyvää lasia vaan musta levy, johon on porattu pieniä reikiä. Katsoessasi reikien läpi, näet kohteet huomattavasti suuremmalla terävyysalueella kuin tavallisilla laseilla katsoessasi. Terävyysalueen laajeneminen tekee neulanreikälaseista hoitavat ja rentouttavat. Näön kirkastuminen taas selittyy sillä, että musta levy poistaa ylimääräisen "hälyn". Voit katsoa vain yhdestä reiästä kerrallaan, jolloin lasit ikäänkuin ohittavat taittovirheen, joka aiheuttaa sumeuden.   Lue lisää laseista täältä.

"Sain eilen kirjasi ja reikälasit. Miten ihmeessä on mahdollista että näen näillä reikälaseilla hyvin esim kännykkää kun aiemmin näin vaan siristelemällä??? Nyt jo tajuan et tää superia ❤” - Taija

Olen tehnyt nyt harjoituksia epäsäännöllisesti joitakin kuukausia, välillä pitäen taukoja. Kuitenkin jo pienelläkin harjoittelulla huomasin muutoksia näössä ja hyvin pian aloin olla suurimmaksi osaksi ilman laseja. Tällä hetkellä käytän laseja vain autolla ajaessa ja televisiota katsoessa. Vanhat -2.75/-2.5 lasit alkoivat tuntua liian vahvoilta ja tällä hetkellä käytän vahvuuksia -1.75/-1.5.”  - Pirjo

 

JEE! HALUAN KURSSIPAKETIN JA ALOITTAA MATKANI KIRKKAASEEN NÄKÖÖN JA HYVINVOIVIIN SILMIIN HETI!

Olen käyttänyt lukulaseja n. 20 vuotta ja nyt koko ajan pidettäviä kaksiteholaseja 3 vuotta. Arvot ovat OD +1.25 ja OS +1.75. Paras juttu harjoittelussa on silmien rentoutuminen ja hyvän olon tunne sekä kaukonäön paraneminen. Olen nyt ilman kakstehojani aina kun vaan mahdollista sisällä ja aina ulkona. Tekee hyvää! Jatkan harjoittelua.” - Katja

Olen oppinut kurssilla rentouttamaan silmiäni, luottamaan siihen että näen ja saanut paljon uusia oivalluksia mielen ja silmien yhteydestä. Kurssin/kirjan sisältö on selkeää ja harjoitukset helppoja, ja mielestäni jokaisen jolla on ongelmia näön kanssa tulisi perehtyä aiheeseen.”  - Pirjo

Aiemmin silmäni olivat herkät auringonvalolle, nyt valo tuntuu hyvälle.”  - Henna

Käy todellakin järkeen, että silmät tarvitsevat yhtä lailla harjoitusta kuin muukin keho”  - Tiina

Tätä palautetta kirjoittaessa tajusin, että nythän mulla on lähes 2 diopteria parempi näkö kuin pahimmillaan (-7.75 ja -7) ja kotona pärjään muuten hyvin noilla -5 ja -4 laseilla. Olen kiitollinen silmistäni ja näkökyvystä ja haluan nähdä maailman selkeästi ja kirkkaasti. Kiitos vielä tästä kaikesta mahdollisuudesta ja että jaksat auttaa ihmisiä silmien parissa.”   - Anniina

Isoin oivallus oli, että silmiä on rentoutettava ja, että silmät kaipaavat yhtälailla huomiota ja hoitoa kuten esim. iho, hiukset ja hampaat. ”  -Anniina

Mieletön juttu että ollaan saatu tälläinen kurssi Suomeen, Suomen kielellä. Harjoitteet ja tuki on ihan parasta. Vastauksen kysymyksiin oon saanut tosi nopeasti ja Riikka on aidosti kiinnostunut auttamaan ja kuulemaan kokemuksia. Olen harjoitellut vasta kolmisen viikkoa mutta silmät tuntuvat kirkkaammilta, piilarit tuntuvat paremmilta päässä.”  - Susanne

Lisää tietoa kurssista ja luonnollisesta näkemisestä

email: [email protected]    www.kehonviisaus.fi

Mietityttääkö jokin ennen harjoittelun aloittamista? Laita viestiä niin mietitään yhdessä sopiiko tämä sinulle vai mikä on sulle paras tapa alkaa rakastamaan silmiäsi ja näkemistä!

Ps. Parhaat vinkit ja uutta tietoa saat tilaamalla uutiskirjeen kehonviisaus.fi sivujen alalaidasta. 

Kuluttajansuoja ja palautusehdot