Mitä jos kertoisin, että sinussa on enemmän voimaa kuin uskotkaan?

Tervetuloa löytöretkelle kanssani! 

Stressi, allergiat, ylipaino, iho-ongelmat, unettomuus ja muut terveysvaivat - Sinä itse voit vaikuttaa

Kun on avoin ja utelias katsomaan uusista kulmista, voi löytää täysin uuden maailman. Näin kävi itselleni! Haluan auttaa myös sinua ottamaan käyttöösi meissä kaikissa piilevän sisäisen voiman muuttaa itse elämäämme ja voida paremmin.

Maria Nordin

Placeholder Image

KEHO RAVINTO LIIKUNTA

Mini-workshop kehon kokoon, ravintoon ja liikuntaan liittyvistä haasteista 31.1.2023

MUKAAN TÄSTÄ
Placeholder Image

Tutustu meditatiivisiin tarinoihini

Meditatiivisissa tarinoissani käsitellään laajasti elämän eri osa-alueita. Luodaan turvaa ja yhteyden tunnetta. Voit käyttää äänitteitä itsenäisesti tai Free to Heal ®-menetelmän tukena. Harjoitusten rentouttavat äänimaisemat on säveltänyt Reino Nordin.

LUE LISÄÄ TÄÄLLÄ!
Placeholder Image

Eroon oireista

Supersuositulla Eroon oireista - verkkokurssilla opetan Free to Heal ®-menetelmän, jolla voit saada apua oireisiin. Menetelmä vapauttaa kehosi parantamaan itse itsensä. Kurssilla on yli 6000 ihmistä!

Lue lisää!
Placeholder Image

Vaipaton vauva

Vaipaton vauva -verkkokurssilla opit tuhansia vuosia vanhan taidon. Opit tunnistamaan vauvasi tarpeet ja kommunikoimaan uudella tavalla. Säästä rahaa ja luontoa ja vähennä stressiä!

Lue lisää!
Placeholder Image

You are Free to Heal ®

You can find my Free to Heal ®-online course here.

Puedes encontrar mí curso en español aquí.

🇬🇧 ENG & 🇪🇸 ESP

Arkkitehti ja terveellisen rakentamisen asiantuntija

Olen koulutukseltani arkkitehti ja opiskellut pääaineenani arkkitehtuurin historiaa ja teoriaa erikoistuen arkkitehtuurin filosofiaan. Valmistuin Aalto-yliopistosta vuonna 2010. 

Opinnoissani paneuduin siihen, miten arkkitehtuuri heijastaa yhteiskunnan henkistä olemusta ja vaikuttaa mieleemme, sekä mielen ja tietoisuuden rakenteen ymmärrykseen. Olen erikoistunut myös luonnonmukaiseen arkkitehtuuriin ja rakentamiseen.

Arkkitehtiopintojeni loppuvaiheessa sairastuin Barcelonassa huonokuntoisen opiskelija-asunnossani sisäilmasta. Kiinnostuin terveellisestä rakentamisesta ja erilaisten rakennusmateriaalien ja -tapojen vaikutuksesta sisäilmaan ja terveyteen. Olen opiskellut RATEKOssa rakennusterveysasiantuntijan opintoja ja toiminut sisäilma-asiantuntijana sekä opintojeni että omien kokemuksieni pohjalta. Olen perehtynyt erityisesti elinympäristöjen mikrobiologiaan ja ympäristöyliherkkyyksien taustalla vaikuttaviin mekanismeihin.

Arkkitehtina, kirjoittajana ja hyvinvointivalmentajana minulla on sama tavoite: haluan auttaa suomalaisia voimaan paremmin. 

Hyvinvointivalmentaja ja mielen voiman vahvistaja

Oma toipumismatkani sisäilmasairaudesta sekä useista autoimmuunisairauksistani avasi minulle tien nykyiseen pääasialliseen työhöni hyvinvointivalmentajana. Opiskelin aivojen neuroplastisuuden hyödyntämiseen perustuvan menetelmän ja toivuin sen avulla lukuisista terveyshaasteistani. Kokemukseni perusteella kiinnostuin aivojen suojelujärjestelmän, hermoston epätasapainon ja tiedostamattoman stressin yhteydestä erilaisiin terveysongelmiin ja aloin opiskella näistä lisää aiheista pidettävillä verkkokursseilla.  

Viimeisten vuosien aikana olen opiskellut aivojen neuroplastisuuteen, kehon immuunipuolustukseen ja puolustusmekanismeihin, mielen ja tietoisuuden voimaan, tiedostamattomaan stressiin sekä hormonitoimintaan liittyvää uusinta tutkimusta lukuisilla kursseilla sekä tutkimukseen ja kirjallisuuteen perehtymällä. 

Ymmärrettyäni neuroplastisuudessa sekä tietoisuuden ja mielen hyödyntämisessä piilevät mahdollisuudet, halusin alkaa kehittää menetelmiä ja verkkokursseja, joilla voisin tuoda tätä mullistavaa, omaan terveyteen ratkaisevasti vaikuttavaa uutta tietoa kaikkien suomalaisten avuksi mahdollisimman helposti saavutettavassa muodossa. Verkkovalmennuksissani kerron maailmalla tehdyistä tutkimuksista ja omista kokemuksistani sekä opastan menetelmiä, joita säännöllisesti harjoittelemalla jokainen voi tukea omaa ja perheensä hyvinvointia. En hoida ketään, enkä tee hoitotyötä, vaan jaan oppimaani tietoa, jota jokainen voi itse hyödyntää.  

Voimme vaikuttaa niin paljon omaan terveyteemme varmistamalla, että niin sisäinen kuin ulkoinen maailmamme tukee tasapainoamme ja terveyttämme.

Lue matkani hyvinvointivalmentajaksi blogistani.

Kirjoittaja ja ihmisyyden ihmettelijä

Olen vuodesta 2012 alkaen kirjoittanut ajatuksistani, tutkimuslöydöksistäni ja oivalluksistani blogiini (www.marianordin.blog). Blogissa on yli 700 artikkelia ja kirjoittaminen on toinen ammattini. Olen kirjoittanut paljon kemikaalittomuuden ja luonnonmukaisuuden positiivisista terveysvaikutuksista ja siitä, miten monet asiat elintavoissamme ja käyttämissämme materiaaleissa ja kemikaaleissa kuormittavat kehoamme ja vaikuttavat terveyteemme. 

Blogissa näkyy oma kasvuni ja tietoisuuden vahvistuminen. Vanhemmissa teksteissäni näkökulmani kehon kuormituksesta on kapeampi, nykyään perehdyttyäni laajemmin tiedostamattomasta stressistä tehtyyn uusimpaan tutkimukseen käsitykseni on avartunut.

Pääset blogiini TÄSTÄ.

Eroon oireista -kurssilla opit tehokkaan Free to Heal ®-menetelmän, jonka avulla voit saada helpotusta monenlaisiin elämää rajoittaviin oireisiin

Kurssi pohjaa vuosien kokemukseeni tietoisuustaitojen vaikutuksesta kehon tasapainoon ja terveyteen.

Kurssi sisältää 10 menetelmän taustaa ja tutkimustietoa avaavaa luentoa sekä useita tietoisuustaitoja yhdistävän täysin uudenlaisen harjoituksen, jota voi soveltaa omaan arkeen. Kurssi on käynnissä jatkuvasti ja voit aloittaa kurssin koska tahansa. Kurssimateriaali on käytössäsi kaksi vuotta. 

Placeholder Image

Tutustu Eroon oireista -verkkokurssiini ja saa apua oireisiin

Haluan antaa kaikille suomalaisille mahdollisuuden parantaa terveyttään ja hyvinvointiaan mielen voiman avulla. Tule mukaan ilmaiseksi! Kokeilu ei sido sinua mihinkään.

Tule mukaan ja todistamaan mielen ja kiitollisuuden parantavaa voimaa!

Ota vastaan ilmainen lahja

Aloita parantumismatkasi tänään.

Mitä vielä odotat?

Aloita oma paranemismatkasi tänään!

KATSO ESITTELY TÄSTÄ

Haastatteluja ja artikkeleita menetelmääni liittyen eri medioissa

Placeholder Image
Suomen ainoa toiminnallisten häiriöiden poliklinikka tutkii potilaita, joiden oireisiin ei löydy lääketieteellistä syytä – lääkärien oudot suositukset herättävät kritiikkiä

Klinikan apulaisylilääkäri pitää Maria Nordinin kiistanalaista Eroon oireista -kurssia tutustumisen arvoisena.

– Me ajatellaan niin, ettei siitä ole mitään haittaa, ja meidän on vähän pakkokin kertoa. Se olisi jopa vähän epäeettistä, jos me ei kerrottaisi, että ihmisiä on tällä tavoin täysin parantunut, jopa paremmin kuin meidän omilla toimilla.

YLE

Placeholder Image
Lääkäriliitto varovaisen ymmärtäväinen DNRS-menetelmää ja Maria Nordinin kurssia kohtaan – Kysyimme asiantuntijoilta, onko lääketieteen ja uskomushoitojen välinen raja ohenemassa

Lääkäriliiton varatoimitusjohtaja pitää hyvänä, että lääketieteen alalla suhtaudutaan entistä vakavammin erilaisiin oireisiin, joihin ei löydy tutkimuksissa tarkkaa syytä.

YLE

Placeholder Image
Homeoirehdinnan ja ärtyneen suolen oireyhtymän taustalla on sama mekanismi: Näin toimii menetelmä, joka lupaa korjata hermoston häiriötilaa

Mielenterveysongelmien stigma haittaa toiminnallisten häiriöiden hoitoa, vaikka vika ei ole ”korvien välissä” vaan hermostossa.

HELSINGIN SANOMAT
Placeholder Image
Terveydenhuolto tarvitsee kipeästi marianordineita

”Eroon oireista” -kurssi pyrkii juuri maksimoimaan positiivisen kokemusvaikutuksen oireiden lievityksessä puuttumatta lääketieteelliseen hoitoon.

Tällainen toiminta on hyvää terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä. Sitä pitäisi harjoittaa nykyistä huomattavasti laajemmin, myös yhteiskunnan tuella. Hyvä olisi ulottaa se terveydenhuoltoonkin auttamaan hankalista oireista kärsiviä."

PAULIINA AARVA
LIINANBLOGI

Placeholder Image
Arkkitehti Maria Nordin lyö eräällä tavalla lääkärikunnan kuusi–nolla

"Monet toiminnallisista häiriöistä kärsivät potilaat ovat saaneet parhaan avun lääketieteen ulkopuolelta. Miten terveydenhuolto pystyisi rauhoittamaan ylikierroksilla käyvän stressikoneiston, kysyy Mediuutisten toimittaja Elina Heino."

MEDIUUTISET

Placeholder Image
Maria Nordin parani home- ja kemikaaliyliherkkyydestä uudella aivotreenillä – ”En voinut uskoa, että se on totta

"Home- ja monikemikaaliyliherkkyydestä pitkään kärsinyt Maria Nordin kertoi Huomenta Suomessa, että hän ja kymmenet muut suomalaiset ovat päässeet eroon elämää rajoittavista oireista uudella, aivojen ”treenaamiseen” keskittyvällä menetelmällä."

MTV3 UUTISET

Placeholder Image
"Marianordinit osuvat kohtaan, mihin me lääkärit emme osu" – Stressikoneisto voi laukaista yllättävän voimakkaita ja totaalisesti pysäyttäviä oireita

"Ympäristöherkkyydestä parantuneen arkkitehti Maria Nordinin kauppaama Eroon oireista -nettikurssi on viime kuukausina herättänyt somessa vahvoja tunteita."

MEDIUUTISET

Placeholder Image
Selittämättömissä oireissa voi olla taustalla keskushermoston herkistyminen – Miten näitä potilaita autetaan?

"Ympäristöherkkyydestä parantunut arkkitehti Maria Nordin on tänä syksynä herättänyt kohua maksullisella Eroon oireista -nettikurssillaan, jonka mielikuvaharjoitteista monet ovat kertoneet saaneensa apua erilaisiin sairauksiinsa."

MEDIUUTISET

Placeholder Image
Mieli pystyy vaikka mihin

Mieli on vahva ja vaikutusvaltainen – hyvässä ja pahassa. Stressi voi tuntua vatsassa ja ajatukset ruokkia yliherkkyyksiä. Mieltä ja myönteisyyttä voi kuitenkin vahvistaa. Se jopa parantaa!

”Paranin yliherkkyyksistä aivotreenillä”

Maria Nordin: "Olen kärsinyt yliherkkyyksistä lapsesta asti. Tupakansavu, hajuvedet ja lentokoneen sisäilma saivat minut voimaan pahoin ja pääni särkemään.

VOI HYVIN

Placeholder Image
Homeyliherkkyydestä päässyt Maria Nordin blogissaan: ”Myös puolisoni on parantunut päihderiippuvuudesta”

Maria Nordin kirjoittaa menetelmän parantaneen enemmän kuin hänen home- ja kemikaaliyliherkkyytensä.

MENAISET

Placeholder Image
Homeoirehdinnan ja ärtyneen suolen oireyhtymän taustalla on sama mekanismi: Näin toimii menetelmä, joka lupaa korjata hermoston häiriötilaa

Mielenterveysongelmien stigma haittaa toiminnallisten häiriöiden hoitoa, vaikka vika ei ole ”korvien välissä” vaan hermostossa.

HELSINGIN SANOMAT
Placeholder Image
Terveydenhuolto tarvitsee kipeästi marianordineita

”Eroon oireista” -kurssi pyrkii juuri maksimoimaan positiivisen kokemusvaikutuksen oireiden lievityksessä puuttumatta lääketieteelliseen hoitoon.

Tällainen toiminta on hyvää terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä. Sitä pitäisi harjoittaa nykyistä huomattavasti laajemmin, myös yhteiskunnan tuella. Hyvä olisi ulottaa se terveydenhuoltoonkin auttamaan hankalista oireista kärsiviä."

PAULIINA AARVA
LIINANBLOGI

Tietoa tarjouksista ja ilmaisista luennoista

Liity sähköpostilistalleni tästä.

Asiakaspalvelu: [email protected]