Kirjaudu sisään

Hypnosynnytys Birth to Heal™

Hypnosynnytys valmennuksen avulla valmistaudut nautinnolliseen synnytykseen

Verkkokurssi hyvinvoivaan raskauteen &
nautinnolliseen synnytykseen

Aloita tästä

Onnea & tervetuloa uusi elämä!

Olen todella onnellinen puolestasi, että olet tullut sivuilleni. Olet kenties raskaana tai suunnittelet vauvaa.

Olin esikoisen raskausaikana lukenut kasan kirjoja luonnollisesta synnytyksestä ja sellaista toivoin. Synnyttäessä sairaalan kätilö tokaisi minulle, että "Oletko sinä niitä naisia, jotka haluavat synnytyksestä elämyksen?".

Olin valmistautunut synnytykseen kirjatiedolla, mutten ollut tehnyt käytännön ja mielen tason harjoituksia. Kun synnytys alkoi, menin shokkiin kivusta. Ja lopulta kätilö tuputti minulle kaikki lääkkeet. Synnytys ei ollut lähelläkään sitä luonnollista ja lempeää synnytystä, mitä olin toivonut.

Sama pettymys toistui toisen vauvani kohdalla, joka syntyi sektiolla.

Opin valtavasti kahdesta ensimmäisestä synnytyksestäni. Ja seuraavien kanssa tein toisin: käänsin kirjatiedon kehon viisaudeksi.

Kaksi nuorinta lastani ovat syntyneet kotona, kivuttomasti. (Lue ensimmäisestä kotisynnytyksestäni.)

Valmistauduin molempiin hypnosynnytysmenetelmällä ja olenkin saanut kaksi ekstaattista, nautinnollista, lempää ja ilontäyteistä synnytystä.

Yli 13 vuotta esikoisen syntymän jälkeen uskallan sanoa: Synnytys ON elämys ja sinulla on oikeus haluta sellainen. Lapsen syntymä on äidin elämän suurin ja mieleenpainuvin elämys.

Hypnosynnytys kurssillani annan kaikki työkalut, jotta sinäkin voit kokea rennon ja nautinnollisen synnytyksen omassa voimassasi - synnytitpä kotona tai sairaalassa.

Uskon, että synnyttämällä voimme muuttaa maailmaa. Kutsun sinut sydämestäni mukaan tälle matkalle, 
Maria

Hypnosynnytys kokemuksia

Birth to Heal™ -raskaus ja synnytysvalmennus sisältää

369€

tai osamaksu, 3 x 123€

 • Täydellinen hypnosynnytysvalmennus: Sis. rentoutustekniikat, hengitystekniikat, rentoutusäänitteet ja luennot
 • Free to Heal® -kurssi sekä luennot jolla kerrotaan miten harjoittaa menetelmää raskausoireisiin sekä synnytyskipuun (arvo 396€)
 • Harjoitusohjelma mielen tason valmistautumiseen
 • 9 meditatiivista tarinaa á 12,90€/kpl
 • Informatiiviset luennot raskaudesta, synnytyksen vaiheista sekä lapsivuodeajasta
 • Kuukausittaiset online-tapaamiset ja harjoitukset 
 • Juristin laatima synnytystahto sairaalaa varten
Haluan mukaan

Henkinen valmennus elämäsi upeimpaan elämykseen

Synnytykseen valmistautuminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Muutamat naiset ovat käyneet kurssin jo ennen raskautta!

Voit aloittaa Birth to Heal™-verkkokurssin heti ja käydä sen viiden viikon aikana tai omaan tahtiin. Hypnosynnytyskurssin materiaali on käytössäsi vuoden. (Lisävuosi 29€). 

Jos vauvasi syntymä on jo lähellä, laita viestiä, niin avaan verkkokurssin ja voit käydä sen intensiivinä. Jo viikon tai parin harjoittelulla teet ihmeitä!

Kurssi koostuu laadukkaasti äänitetyistä äänikirjoista, jotta se olisi sinulle mahdollisimman rentouttava. Hypnosynnytys kurssilla on myös ekstra-materiaalia tekstinä ja videoina.

KOKENEEN KÄTILÖN SUOSITTELEMA TAPA VALMISTAUTUA SYNNYTYKSEEN!

"Marian kurssin käyneet asiakkaani ovat odottaneet synnytystä levollisin mielin."

Birth to Heal -kurssi on ollut useiden kymmenien asiakkaitteni valinta syntymään valmistautuessa. Kurssi on usein hankittu hyvissä ajoin ja toiminut hyväänä valmennuksena odotukseen sekä synnytykseen.

Koen kätilönä, että asiakkaani ovat hyötyneet kurssista ja sen heille antamista työkaluista suunnattomasti. Koen kurssin etenkin antaneen ihmisille mielenrauhaa ja lempeyttä itseä kohtaan. Suosittelen kurssia koko sydämestäni, sillä uskon siinä olevan oleelliset työkalut hyvän ja turvallisen synnytyskokemuksen saavuttamiseksi.

~ Johanna Honkanen, 
kätilö ja kotikätilö

Mitä on hypnosynnytys?
Miksi valita henkinen valmistautuminen?

Hypnosynnytys on erilaisia tekniikoita ja harjoituksia sisältävä kokonaisvaltainen menetelmä, jonka teho ja hyödyt synnyttäjälle sekä vauvalle on osoitettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

Kulttuurimme on täynnä hurjia synnytystarinoita. Elokuvat, tarinat, muiden huonot synnytyskokemukset sekä mahdolliset omat synnytystraumat vaikuttavat uskomuksiimme, ajatuksiimme sekä tunteisiimme liittyen synnytykseen - ja nämä puolestaan vaikuttavat kehoon.

Synnytys on normaali kehon toiminto, jonka ei tarvitse tuottaa kipua. Tuhannet naiset ovat todistaneet, että rentona synnyttäessä kipua ei välttämättä ole lainkaan ja synnytys voi olla jopa nautinto! - Tämä on loogista, sillä kun synnytys kulkee optimaalisesti, sitä ohjaavat samat hormonit kuin seksin aikana: siis nautinnon, mielihyvän ja rakkauden hormonit. 

Jos synnytyksen aikana kokee tietoisesti tai tiedostamattaan pelkoa, ahdistusta tai muuta negatiivista tunnetta, stressihormonit saavat vallan ja synnytys voi tuntua kipeältä.

Tällaisen "tavanomaisen" synnytyskivun onkin sanottu olevan kovin kipu, mitä ihminen voi kokea. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla!

Hypnosynnytyksessä opetellaan täysin uudenlainen lähestymistapa synnytykseen niin tietoisen mielen kuin alitajunnan tasolla. Kun mieli on levollinen, kehokin voi rentoutua ja antaa synnytyksen tapahtua lempeästi.

 

Hypnosynnytys kannattaa, koska:

 • Voit unohtaa kivun ja kivunlievityksen. Hypnosynnytysmentelmää harjoittaneet naiset tarvitsevat tutkitusti vähemmän (tai ei ollenkaan) kivunlievitystä.
 • Hypnosynnytys- ja Free to Heal® -menetelmää harjoittamalla voit saada jopa ekstaattisen ja nautinnollisen synnytyksen. (Itse olen kokenut tämän jo kaksi kertaa, kahden erittäin lääketieteellisen synnytyksen jälkeen)
 • Hypnosynnytys tutkitusti vähentää lääketieteellisten toimenpiteiden tarvetta synnytyksessä. Tämä on tärkeää, sillä kaikkiin toimenpiteisiin liittyy myös riskejä ja haittoja, jotka voi ilmetä komplikaatioina.
 • Hypnosynnytysmenetelmää harjoittamalla opit rentoutumaan ja latautumaan synnytyksen aikana.
 • Tutkimusten mukaan hypnosynnytysmenetelmän harjoittaminen voi lyhentää synnytyksen kestoa.
 • Nopeampi fyysinen ja henkinen palautuminen synnytyksestä. Vaikka synnytys menisi hyvin, se on valtava mullistus naisen elämässä. Mitä paremmin olet henkisesti valmistautunut, sitä helpommin muutos tapahtuu myös kehon tasolla.

Kuva ensimmäisestä hypnosynnytyksestäni: hymyilin läpi synnytyksen!

Opi neuroplastisuuteen perustuva menetelmä oireiden lievittämiseen.

Raskauden tulisi olla elämän ihaninta aikaa, silti monet odottajat kärsivät oireista. Lääketieteellä ei ole parantavaa ratkaisua raskausoireisiin, kuten

 • pahoinvointi
 • liitoskivut
 • alhaiset rauta-arvot
 • väsymys, uupumus
 • sokeriaineenvaihdunnan häiriöt
 • synnytyspelko jne

Tuhannet tutkimukset osoittavat, että stressihormonit (eli tiedostamatonkin stressi) sekä henkinen kuormitus ovat yhteydessä raskausoireisiin.

Erilaisten tietoisuustaitomenetelmien on tutkitusti todettu laskevan stressitasoja ja lievittävän raskausoireita.

Birth to Heal™-valmennuksessa opit askel askeleelta harjoittamaan tietoisuustaitomenetelmää. Voit prosessin aikana huomata, kuinka stressitasot laskevat ja sen myötä oireet helpottavat tai katoavat jopa kokonaan.

Haluan mukaan

Maria ja hypnosynnytys mediassa

Kuka olen? Miksi valita minut oppaaksesi?

Olen Maria Nordin, neljän lapsen äiti, arkkitehti, kirjailija ja Free to Heal® -menetelmän kehittäjä. Lapseni ovat syntyneet kolmella vuosikymmenellä: 2009, 2011, 2018 ja 2022.

Jo vuosia ennen kuin sain lapsia, aloin haaveilla luonnollisesta äitiydestä. Tie ei ollut niin suoraviivainen, kuin olin ajatellut, mutta matka on ollut moninkerroin opettavaisempi kuin pystyin kuvittelemaan.

Olen ollut nuori ensisynnyttäjä, ja vanha "geriatrinen" äiti. Olen synnyttänyt sairaalassa lääkitysti, kokenut synnytystrauman, sektion sekä kaksi kotisynnytystä. Minulla on kaksi kohtua, joten ymmärrän myös "riskisynnyttäjän" näkökulman.

Harvalla synnytysvalmentajalla on tällainen "henkilökohtainen kokemuspaletti". Ja siksi suosittelen kurssiani sydämestäni sinulle!

Tuhannet ihmiset ovat jo löytäneet oman voimansa valmennuksissani. Sinä voit olla seuraava!

Kuka olen? Miksi valita minut oppaaksesi?

Olen Maria Nordin, neljän lapsen äiti, arkkitehti, kirjailija ja Free to Heal® -menetelmän kehittäjä. Lapseni ovat syntyneet kolmella vuosikymmenellä: 2009, 2011, 2018 ja 2022.

Jo vuosia ennen kuin sain lapsia, aloin haaveilla luonnollisesta äitiydestä. Tie ei ollut niin suoraviivainen, kuin olin ajatellut, mutta matka on ollut moninkerroin opettavaisempi kuin pystyin kuvittelemaan.

Olen ollut nuori ensisynnyttäjä, ja vanha "geriatrinen" äiti. Olen synnyttänyt sairaalassa lääkitysti, kokenut synnytystrauman, sektion sekä kaksi kotisynnytystä. Minulla on kaksi kohtua, joten ymmärrän myös "riskisynnyttäjän" näkökulman.

Harvalla synnytysvalmentajalla on tällainen "henkilökohtainen kokemuspaletti". Ja siksi suosittelen kurssiani sydämestäni sinulle!

Tuhannet ihmiset ovat jo löytäneet oman voimansa valmennuksissani. Sinä voit olla seuraava!

"Synnyttämällä omassa voimassasi muutat maailmaa."

Maria Nordin

Tule mukaan Birth to Heal -valmennukseen ja valmistaudu elämäsi upeimpaan elämykseen!

Mukaan pääset tästä!

Birth to Heal -valmennus ei ole lääketieteellistä hoitoa eikä se sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Jos koet tarvetta, ole hyvä ja hakeudu terveydenhoidon puoleen.