Kirjaudu sisään

Hypnosynnytys verkkokurssi Birth to Heal™

Hypnosynnytys: Valmistaudu rentoon synnytykseen

Kattavin verkkokurssi hyvinvoivaan raskauteen &
nautinnolliseen synnytykseen

Aloita tästä
hypnosynnytys verkkokurssi

Onnea & tervetuloa uusi elämä!


Olen todella onnellinen puolestasi, että olet tullut sivuilleni tämän elämän ihmeen johdattamana.

Olin esikoisen raskausaikana lukenut kasan kirjoja luonnollisesta synnytyksestä ja sellaista toivoin. Synnyttäessä sairaalan kätilö tokaisi minulle, "Oletko sinä niitä naisia, jotka haluavat synnytyksestä elämyksen?".

Olin valmistautunut synnytykseen kirjatiedolla, mutten ollut tehnyt käytännön ja mielen tason harjoituksia. Kun synnytys alkoi, menin shokkiin kivusta. Vaikka olin päättänyt synnyttää luomuna, kätilö tuputti minulle kaikki mahdolliset lääkkeet. Minulla ei ollut työkaluja joilla taittaa synnytyksen intensiiviset kivut ja pelot.

Synnytys ei ollut lähelläkään sitä luonnollista ja lempeää synnytystä, mitä olin toivonut.

Sama pettymys toistui toisen vauvani kohdalla, joka syntyi sektiolla.

Opin valtavasti kahdesta ensimmäisestä synnytyksestäni. Ja seuraavien kanssa tein toisin: käänsin kirjatiedon kehon viisaudeksi. 

Vaikka olin jo kahden lapsen äiti, jouduin aloittamaan synnytykseen valmistautumisen aivan alusta. Muutin käsitykseni synnytyksestä ja käsittelin edelliset synnytyspettymykseni.

Kolmatta vauvaani odottaessa oppiäitinäni toimi Marie Mongan, hypnosynnytyksen pioneeri. Luin hänen kirjansa ja kävin tuhansien eurojen arvoisen englanninkielisen Hypnobirthing -verkkokurssin.

Kattavien hypnosynnytys-oppien sekä Free to Heal -menetelmän avulla kaksi nuorinta lastani (s. 2018 ja 2022) syntyivät kotona, kivuttomasti ja nautinnollisesti. (Lue ensimmäisestä kotisynnytyksestäni.)

Yli 14 vuotta esikoiseni syntymän jälkeen uskallan sanoa...

Synnytys ON elämys ja sinulla on oikeus haluta sellainen.


Lapsen syntymä on äidin elämän suurin ja mieleenpainuvin elämys.

Hypnosynnytys kurssillani annan kaikki työkalut, jotta sinäkin voit kokea rennon ja nautinnollisen synnytyksen omassa voimassasi - synnytitpä kotona tai sairaalassa. 

Minulla on omakohtaista kokemusta lääketieteellisestä synnytyksestä ja tiedän millainen epiduraalin vaikutus on ja miten synteettinen oksitosiini vaikuttaa synnytyksen jälkeen. Olen maannut leikkauspöydällä sektio-synnytyksessä ja kahdessa viimeisessä synnytyksessä ratsastanut synnytysaalloilla ja kokenut käytännössä, mitä käytännön asioita lääkkeetön synnytys ja sekä kotisynnytys vaativat.

Minulla on myös kokemusta raskauden ja synnytyksen komplikaatioista, sillä itselläni on kaksi kohtua ja yksi lapsistani on syntynyt perätilassa. 

Synnytyksen ihmeellisyydestä ihastuneena kävin synnytysalan ammattilaisten arvostaman, alkuperäisen The Mongan method -koulutuksen vuonna 2019). Verkkokurssien lisäksi olen vetänyt live-synnytysvalmennuksia ryhmille. Työskentely erilaisissa tilanteissa olevien synnyttäjien kanssa on opettanut valtavasti ja myös opettanut tiettyä nöyryyttä synnytyksen ja elämän edessä.

Kokemukseni sekä koulutukseni takaavat sen, että valmennuksessani on otettu huomioon monenlaiset lähtökohdat.

Uskon, että synnyttämällä voimme muuttaa maailmaa. 

Kutsun sinut sydämestäni mukaan tälle ihmeelliselle matkalle,

Maria Nordin

kiintymyssuhde synnytysvalmennus

Hypnosynnytys kokemuksia

Aikojen alusta tuhannet ja tuhannet naiset ovat hyödyntäneet hypnosynnytystä elämänsä tärkeimmässä kokemuksessa - oman vauvan syntymässä.

Hypnoosi, eli syvärentouden tila on luonnollinen tila, johon äiti voi aina halutessaan vaipua synnytyksen aikana.

BtH- hypnosynnytys-verkkokurssilla opitaan syvärentoutumisen taito, joka helpottaa synnytystä ja vähentää kipua huomattavasti.

Tätä ikiaikaista taitoa, joka on ennen kulkenut perintönä äidiltä tyttärelle, ei opetella perinteisissä synnytysvalmennuksissa. 

Tutkimukset ovat osoittaneet, että hypnosynnytytekniikan käyttäminen parantaa synnytyskokemusta, vähentää tarvetta toimenpiteille ja ehkäisee synnytyksen jälkeistä masennusta.

Hannan kokemus hypnosynnytyskurssista
Kokemus hypnosynnytys kurssista
 

 

Annin hypnosynnytys kokemus

Klikkaa videota ja kuuntele Annin synnytystarina.

⭐⭐⭐⭐⭐

"Hei Maria! Halusin ensin kiittää sinua ihanasta Birth to Heal -kurssistasi. Kun kerroit ensimmäisestä kotisynnytyksestäsi muutama vuosi sitten somessa, innostuin ajatuksesta, että joskus kun saan lapsen, olisi ihana synnyttää kotona. Viime viikolla esikoisemme syntyi nopeasti ja lääkkeettömästi omassa kodissamme rauhassa. Suurena apuna synnytykseen valmistautumisessa oli kurssisi ja erityisesti voimalauseet synnytykseen, joita kuuntelin joka päivä. Ne loivat uskoa ja luottamusta. Kiitos siis todella paljon." Ariana

⭐⭐⭐⭐⭐

"BtH-kurssin käyneenä voin sanoa, että muutama päivä sitten koin täydellisen synnytyksen ❤️. Synnytyksen alkaessa kotona kuuntelin vielä synnytyksen voimalauseet -äänitteen ja koin, että olin valmis oikeasti synnyttämään! Synnytys oli nopea, täysin lääkkeetön ja niin ihana! Kätilökin ihmetteli lopuksi kuinka pystyin olemaan niin rentona koko ajan, eikä häntä tarvittu missään vaiheessa. Hän oli vain vierestä katsellut kun minä olin hengittänyt vauvan ulos ❤️. Synnytyksestä palautuminenkin on ollut todella nopeaa. Ilman kursseja synnytykseni olisi varmasti ollut hyvin erilainen 🌸." Riikka

⭐⭐⭐⭐⭐

"Tein rentoutumisharjoituksia lähes päivittäin raskausaikana. Olin hyvin luottavainen raskauden ja synnytyksen suhteen. Kuuntelin päivittäin affirmaatioita ja kerran myös synnytykseni aikana. Sain siitä hurjasti luottamusta synnytykseen." Saara

Birth to Heal™ -raskaus ja synnytysvalmennus sisältää

369€

tai osamaksu, 3 x 123€

 • Täydellisen hypnosynnytysvalmennuksen: Sis. rentoutustekniikat, hengitystekniikat, ammattimaisesti äänitetyt rentoutusäänitteet ja luennot
 • Free to Heal® 2.0 -kurssin sekä luennot jolla kerrotaan miten harjoittaa menetelmää raskausoireisiin sekä synnytyskipuun (arvo 396€)
 • Suoliston ja ihon mikrobistoa raskausaikana tukevan ruokavalion sekä neuvoja turvallisen kosmetiikan sekä arjen kemikaalien valitsemiseen
 • Harjoitusohjelman mielen tason valmistautumiseen
 • 12 meditatiivista tarinaa joiden avulla voit muun muassa: kohdata ja käsitellä synnytykseen liittyviä pelkoja, käsitellä menneitä synnytyspettymyksiä ja -traumoja, lievittää raskaus- ja muita oireita sekä visualisoida kauniin synnytyksen á 12,90€/kpl, äänitteiden arvo yksittäin ostettuna 150€
 • Harjoituksia, joiden avulla opit syvärentoutumisen taidon
 • Kivunlievitys-meditaation, jonka avulla voit käyttää omaa oikeaa kättäsi lieventämään synnytyksen intensiivisiä tuntemuksia
 • Informatiiviset luennot raskaudesta, synnytyksen vaiheista sekä käytännön valmistautumisesta
 • Synnytysvideoita, jotka saa onnen kyyneleet silmiin joka kerta 
 • Kuukausittaiset online-tapaamiset sekä vertaistuen 
 • Synnytystahto -lomakkeen pohjan sairaalaa varten sekä materiaalia synnytyskumppanille.
 • BONUS, 5 viikon raskausjoogaohjelma
Haluan mukaan

Synnytykseen valmistautuminen - Milloin se kannattaa aloittaa?

Synnytykseen valmistautuminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

Monet naiset ovat käyneet kurssin jo ennen raskautta! Synnytykseen valmistautuminen voi alkaa jo raskautta suunnitellessa.

Voit aloittaa Birth to Heal™-verkkokurssin heti ja käydä sen viiden viikon aikana tai omaan tahtiin. Hypnosynnytyskurssin materiaali on käytössäsi vuoden. (Lisävuosi 29€). 

Jos vauvasi laskettu aika on pian, laita minulle sähköpostia (info(ät)freetoheal.org). Annan henkilökohtaiset ohjeet joiden avulla voit tehdä kurssin intensiivinä. Jo viikon tai parin harjoittelulla teet ihmeitä!

Kurssi koostuu laadukkaasti äänitetyistä äänikirjoista. Rentoutusäänitteiden kehutut taustamusiikit on tehnyt puolisoni Reino Nordin. Kurssilla on myös oma osio synnytystukihenkilölle.

Hypnosynnytys-kurssilla on myös ekstra-materiaalia tekstinä ja videoina.

KOKENEEN KÄTILÖN SUOSITTELEMA TAPA VALMISTAUTUA SYNNYTYKSEEN!

Hypnosynnytys kurssin kokemuksia

"Marian hypnosynnytys kurssin käyneet asiakkaani ovat odottaneet synnytystä levollisin mielin."

Birth to Heal -kurssi on ollut useiden kymmenien asiakkaitteni valinta syntymään valmistautuessa. Kurssi on usein hankittu hyvissä ajoin ja toiminut hyväänä valmennuksena odotukseen sekä synnytykseen.

Koen kätilönä, että asiakkaani ovat hyötyneet kurssista ja sen heille antamista työkaluista suunnattomasti. Koen kurssin etenkin antaneen ihmisille mielenrauhaa ja lempeyttä itseä kohtaan. Suosittelen kurssia koko sydämestäni, sillä uskon siinä olevan oleelliset työkalut hyvän ja turvallisen synnytyskokemuksen saavuttamiseksi.

~ Johanna Honkanen, 
kätilö ja kotikätilö

Mitä on hypnosynnytys?
Miksi valita henkinen valmistautuminen?


Hypnosynnytys on erilaisia tekniikoita ja harjoituksia sisältävä kokonaisvaltainen menetelmä, jonka teho ja hyödyt synnyttäjälle sekä vauvalle on osoitettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

Kulttuurimme on täynnä hurjia synnytystarinoita. Elokuvat, tarinat, muiden huonot synnytyskokemukset sekä mahdolliset omat synnytystraumat vaikuttavat uskomuksiimme, ajatuksiimme sekä tunteisiimme liittyen synnytykseen - ja nämä puolestaan vaikuttavat kehoon.

Synnytys on normaali kehon toiminto, jonka ei tarvitse tuottaa kipua. Tuhannet naiset ovat todistaneet, että rentona synnyttäessä kipua ei välttämättä ole lainkaan ja synnytys voi olla jopa nautinto! - Tämä on loogista, sillä kun synnytys kulkee optimaalisesti, sitä ohjaavat samat hormonit kuin seksin aikana: siis nautinnon, mielihyvän ja rakkauden hormonit. 

Jos synnytyksen aikana kokee tietoisesti tai tiedostamattaan pelkoa, ahdistusta tai muuta negatiivista tunnetta, stressihormonit saavat vallan ja synnytys voi tuntua kipeältä.

Tällaisen "tavanomaisen" synnytyskivun onkin sanottu olevan kovin kipu, mitä ihminen voi kokea. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla!

Hypnosynnytyksessä opetellaan täysin uudenlainen lähestymistapa synnytykseen niin tietoisen mielen kuin alitajunnan tasolla. Kun mieli on levollinen, kehokin voi rentoutua ja antaa synnytyksen tapahtua lempeästi.

Voit lukea lisää hypnosynnytyksestä täältä!

 

Tutkittua tietoa:

hypnosynnytys kurssi kannattaa koska:

 • Hypnosynnytyskurssin käyneenä voit halutessasi unohtaa kivun ja kivunlievityksen. Hypnosynnytysmentelmää harjoittaneet naiset tarvitsevat tutkitusti vähemmän (tai ei ollenkaan) kivunlievitystä.
 • Suomalaisessa tieteelliseessä tutkimuskatsauksessa, todetaan näin: "Hypnosynnytysmenetelmien käyttö saattaa vähentää synnytyksen aikaista kivun kokemusta"
 • Hypnosynnytys- ja Free to Heal® -menetelmää harjoittamalla voit saada jopa ekstaattisen ja nautinnollisen synnytyksen. (Itse olen kokenut tämän jo kaksi kertaa, kahden erittäin lääketieteellisen synnytyksen jälkeen)
 • Hypnosynnytys tutkitusti vähentää lääketieteellisten toimenpiteiden tarvetta synnytyksessä. Tämä on tärkeää, sillä kaikkiin toimenpiteisiin liittyy myös riskejä ja haittoja, jotka voi ilmetä komplikaatioina.
 • Hypnosynnytysmenetelmää harjoittamalla opit rentoutumaan ja latautumaan synnytyksen aikana.
 • Tutkimusten mukaan hypnosynnytysmenetelmän harjoittaminen voi lyhentää synnytyksen kestoa.
 • Nopeampi fyysinen ja henkinen palautuminen synnytyksestä. Vaikka synnytys menisi hyvin, se on valtava mullistus naisen elämässä. Mitä paremmin olet henkisesti valmistautunut, sitä helpommin muutos tapahtuu myös kehon tasolla.
Marian ensimmäinen hypnosynnytys kokemus

Yllä kuva ensimmäisestä hypnosynnytyksestäni: hymyilin läpi synnytyksen!


Kiintymyssuhde vauvaan hyvän hypnosynnytys kokemuksen avulla


Hypnosynnytys ei vaikuta ainoastaan siihen miten synnytys sujuu. 
Tutkimukset ja kokemus osoittavat, että hypnosynnytystä käyttävän äidin on helpompi luoda syvä yhteys vauvaan jo raskausaikana. Tämä helpottaa äiti-vauva kiintymyssuhteen muodostumista. Hypnosynnytys antaa loistavan pohjan imetyksen onnistumiselle ja varhaiselle vuorovaikutukselle kuten vauvojen vessahätäviestinnälle, jota myös opetan.

Synnytyksen etenemisestä


🚫 Elokuvista tuttua "Ponnista, ponnista, ponnista!" -vaihetta, jossa äiti puskee pää punaisena kätilön määräyksestä, ei hypnosynnytyksessä nähdä.

Hypnosynnyttäminen on aivan tavallista synnyttämistä. Mutta hypnosynnytys-filosofiaan liittyy muutamia näkökulmia, jotka poikkeavat totutusta.

Hypnosynnytyksen näkökulmasta synnytys on luonnollinen prosessi, fysiologinen synnytys. Kun äiti on synnytyskuplassa,  kehon tuottamat hormonit toimivat kapelimestareina. Hypnosynnytyksessä tuetaan kehon luonnollisia prosesseja ikään kuin siirtämällä mieli pois kehon tieltä.

Hypnosynnytyksessä synnytyksen vaiheet jaetaan kahteen: Avautumisvaiheeseen ja syntymävaiheeseen.

🌸 Avaumisvaiheessa kohdunsuu ohenee ja avautuu. Tämän vaiheen aikana synnytyksen tuntemukset usein ovat intensiivimmillään ja hypnosynnytystekniikat tulevat tärkeään käyttöön. Visualisointi on yksi tekniikoista.

👶 Syntymävaiheessa vauva laskeutuu emättimessä alaspäin ja lopulta syntyy. Vauva tekee tässä vaiheessa kiertoliikkeen, joka auttaa vauvaa syntymään. Äidin ja vauvan yhteispeli tässä vaiheessa on kuin paritanssia, kun synnytykseen ei turhaan puututa.

Hypnosynnytyksessä käytetään hyväksi kehon omaa fetal ejection -refleksiä sekä muutamia helppoja mutta tehokkaita hengitystekniikoita, kuten synnytyshengitystä, jonka opetan sinulle kurssilla. Vauva syntyy omaan tahtiinsa.

👑 Hetkeä, jossa vauvan pää pilkottaa emättimestä kutsutaan englanniksi sanalla "crowning", kruunaus. Tämä on yksi elämän kauneimmista hetkistä. BtH-oppien avulla voit tuntea itsesi todelliseksi kuningattareksi ja vauvasi saa päähänsä arvokkaimman kruunun.

hypnosynnytys verkkokurssi maria nordin

Opi neuroplastisuuteen perustuva menetelmä oireiden lievittämiseen.

BtH-kurssilla opit hypnosynnytyksen lisäksi Free to Heal -menetelmän.

Raskauden tulisi olla elämän ihaninta aikaa, silti monet odottajat kärsivät oireista. Lääketieteellä ei ole parantavaa ratkaisua raskausoireisiin, kuten

 • pahoinvointi
 • liitoskivut
 • alhaiset rauta-arvot
 • väsymys, uupumus
 • sokeriaineenvaihdunnan häiriöt
 • synnytyspelko jne

Tuhannet tutkimukset osoittavat, että stressihormonit (eli tiedostamatonkin stressi) sekä henkinen kuormitus ovat yhteydessä raskausoireisiin.

Erilaisten tietoisuustaitomenetelmien on tutkitusti todettu laskevan stressitasoja ja lievittävän raskausoireita.

Birth to Heal™-valmennuksessa opit askel askeleelta harjoittamaan tietoisuustaitomenetelmää. Voit prosessin aikana huomata, kuinka stressitasot laskevat ja sen myötä oireet helpottavat tai katoavat jopa kokonaan.

Haluan mukaan

Kokemukseni hypnosynntyksestä eli Maria ja hypnosynnytys mediassa

"– Kaksi edellistä synnytystä olivat superhurmiollisia kotisynnytyksiä. Koin maksimaalista mielihyvää – todella orgastista. Neljännen jälkeen minusta tuntuu, että haluaisin lisää, Maria myöntää.

Hän paljastaa, että synnytys on tuntunut suorastaan kirjaimellisesti taivaalliselta.

– Synnytys tuntui siltä, kuin Jumala olisi rakastellut minua sisältä päin. Haluan kokea tuota äärimmäistä nautintoa."

Lähde: SEISKA

Naisen hedelmällisyys on lahja.

Raskaus, synnytys ja imetys on osa naisen seksuaalisuutta

 • Kurssilla opit tekniikan, jolla voit löytää nautinnon synnytyksestä ja imetyksestä
 • hyvä synnytyskokemus vaikuttaa positiivisesti seksuaalisuuteen
 • raskaus ja hyvä synnytyskokemus voi parantaa kuukautiskiertoon liittyviä vaivoja.
Haluan mukaan
naisen hedelmällisyys hypnosynnytys verkkokurssi
maria nordin hypnosynnytys valmennus kurssi

Kuka olen? Miksi valita minut oppaaksesi?

Olen Maria Nordin, neljän lapsen äiti, arkkitehti, kirjailija ja Free to Heal® -menetelmän kehittäjä. Lapseni ovat syntyneet kolmella vuosikymmenellä: 2009, 2011, 2018 ja 2022.

Jo vuosia ennen kuin sain lapsia, aloin haaveilla luonnollisesta äitiydestä. Tie ei ollut niin suoraviivainen, kuin olin ajatellut, mutta matka on ollut moninkerroin opettavaisempi kuin pystyin kuvittelemaan.

Olen ollut nuori ensisynnyttäjä, ja vanha "geriatrinen" äiti. Olen synnyttänyt sairaalassa lääkitysti, kokenut synnytystrauman, sektion sekä kaksi kotisynnytystä. Minulla on kaksi kohtua, joten ymmärrän myös "riskisynnyttäjän" näkökulman.

Harvalla synnytysvalmentajalla on tällainen "henkilökohtainen kokemuspaletti". Ja siksi suosittelen kurssiani sydämestäni sinulle!

Tuhannet ihmiset ovat jo löytäneet oman voimansa valmennuksissani. Sinä voit olla seuraava!

Kuka olen? Miksi valita minut oppaaksesi?

Olen Maria Nordin, neljän lapsen äiti, arkkitehti, kirjailija ja Free to Heal® -menetelmän kehittäjä. Lapseni ovat syntyneet kolmella vuosikymmenellä: 2009, 2011, 2018 ja 2022.

Jo vuosia ennen kuin sain lapsia, aloin haaveilla luonnollisesta äitiydestä. Tie ei ollut niin suoraviivainen, kuin olin ajatellut, mutta matka on ollut moninkerroin opettavaisempi kuin pystyin kuvittelemaan.

Olen ollut nuori ensisynnyttäjä, ja vanha "geriatrinen" äiti. Olen synnyttänyt sairaalassa lääkitysti, kokenut synnytystrauman, sektion sekä kaksi kotisynnytystä. Minulla on kaksi kohtua, joten ymmärrän myös "riskisynnyttäjän" näkökulman.

Harvalla synnytysvalmentajalla on tällainen "henkilökohtainen kokemuspaletti". Ja siksi suosittelen kurssiani sydämestäni sinulle!

Tuhannet ihmiset ovat jo löytäneet oman voimansa valmennuksissani. Sinä voit olla seuraava!

Pohditko vielä?

Annan sinulle 100% rahat takaisin -takuun

Jos olet käynyt Birth to Heal -kurssin ja tehnyt harjoitukset etkä koe saaneesi niistä hyötyä, palautan rahasi. Takuu on voimassa 90 päivää ostohetkestä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä hypnosynnytyksestä ja kurssista

yli 1000 kurssilaista!

Elämän ihme käsissäsi

Me naiset osataan tää homma

★★★★★

Kurssin oppien avulla synnytykseni eteni nopeasti. Olin kurssin työkalujen avulla purkanut esteet mielestäni hidastamasta. 

Iina

Kiitos työstäsi, Maria

★★★★★

Muutin kurssin harjoitusten avulla uskomuksiani synnytyksestä. Synnytyksen aikana pystyin rentoutumaan täydellisesti ja synnytys oli nautinnollinen, helppo ja aivan maaginen kokemus.

Terhi

Sain rauhaa ja turvallisuuden tunnetta

★★★★★

Lähdin rauhallisin ja iloisin mielin synnyttämään. Raskausaikana opin luottamaan kehooni ja lukemaan sen antamia viestejä. Olin valmis päästämään irti odotuksista ja koin onnistuneen synnytyksen.

"Synnyttämällä omassa voimassasi muutat maailmaa."

maria nordin allekirjoitus
Maria Nordin

Valitse Birth to Heal -hypnosynnytysvalmennus ja valmistaudu elämäsi upeimpaan elämykseen!

Mukaan pääset tästä!
maria nordin synnytysvalmentaja

Birth to Heal -valmennus ei ole lääketieteellistä hoitoa eikä se sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Jos koet tarvetta, ole hyvä ja hakeudu terveydenhoidon puoleen.