Kuukautiskivut - Mitäs jos voisit hoitaa kuukautiskipuja luonnonmukaisesti ilman lääkkeitä?

kuukautiskivut Jun 02, 2021

Kivuliaat kuukautiset voivat pahimmillaan viedä toimintakyvyn ja saattavat kestää jopa koko kuukautisten ajan. Miksi kuukautiset ovat kivuliaat? Vaikka kuukautiskivut ovat yleinen, normaalina ja jopa välttämättömänä pidetty ilmiö, on niitä mahdollista lievittää ja niistä on mahdollista myös päästä kokonaan eroon lääkkeettömästi.

Tässä blogissa kerron, miten sadat naiset ovat parantuneet tai päässeet eroon kovista kuukautiskivuista hyödyntämällä aivojen plastisuutta sekä purkamalla tiedostamatonta stressiä sekä tiedostamattomia tunteita, ajatuksia ja uskomuksia.

Opit muun muassa:

 • Miksi koet kuukautiskipuja?

 • Mikä vaikutus ajatuksillasi ja tiedostamattomilla tunteillasi on kuukautiskipuihin ja muihin kehon luonnollisiin toimintoihin?

 • Miten kuukautiskivuista parantuminen on mahdollista ja miten nopeasti se voi tapahtua?

Näitä samoja periaatteita voi hyödyntää myös muihin naisten yleisiin vaivoihin, mutta tässä kirjoituksessa keskityn vain kuukautiskipuihin. 

Mistä kuukautiskivut johtuvat?

Ennen kuin vastaan tähän kysymykseen, haluan alustaa tätä aihetta Amerikan intiaanien sanonnalla:

 

Koen tämän sanonnan ja viisauden itse hyvin vahvasti todeksi.

Kuukautiset ovat nimittäin kehon normaali toiminto, eikä sen pitäisi tuottaa minkäänlaista kipua. 

Tämä saattaa olla äkkiseltään vieras ajatus, mutta olen täysin varma siitä, että eläimet eivät kärsi hedelmällisyydestä samaan tapaan kuin me ihmiset.

Biologiamme on todella lähellä eläimiä ja ainoa asia, mikä meidät varsinaisesti erottaa toisistaan on tiedostamattomat ajatukset sekä tunteet. Yleensä kun lähdetään etsimään todellisia juurisyitä kuukautiskivuille, kannattaa katseet kääntää nimenomaan tiedostamattomien ajatusten ja tunteiden suuntaan.


Tiivistettynä voisi sanoa näin:

Kuukautiskivut johtuvat siitä, että keho/mieli pitää luonnollista asiaa vaarallisena


Kun kehosi pitää jotakin asiaa vaarallisena, se alkaa vastustamaan tätä kyseistä asiaa. Tämä vastustus on se, joka lopulta aiheuttaa kivut sekä kärsimyksen.

Vaikka kuinka vastustelisit (vaikkakin alitajuisesti) kuukautisiasi, ne tulevat silti joka kuukausi. Eli samanaikaisesti osa kehostasi haluaa kuukautisten tulevan, mutta jokin tiedostamaton osa sinusta vastustaa sitä.

Tämä ristiriita on näkemykseni mukaan isoin yksittäinen tekijä kivuliaiden kuukautisten syntymiseen.

 


Jos kulutat tämän sisällön mielummin videon muodossa, voit katsoa webinaaritallenteen Youtbe-kanavaltani tästä 👇

 


Miksi kehosi ja mielesi vastustaa kuukautisia?

Kuten aiemmin mainitsin, kuukautiskivut johtuvat niiden vastustamisesta ja tämä vastustus tapahtuu alitajuisesti.

Kehosi oma puolustusjärjestelmä siis herää joka kerta taistelemaan kuukautisia vastaan, vaikka sen ei tarvitsisi sitä tehdä. 

Kutsun tätä järjestelmää Sisäiseksi suojelijaksi ja sen pääasiallinen tehtävä on varmistaa se, että sinä olet jatkuvasti turvassa.

Mutta miksi niin moni nainen kärsii tästä samasta vaivasta ja mistä alitajuinen vastustus ja Sisäisen suojelijan virhetulkinnat lopulta syntyvät?

Virhetulkintaa kuukautisten haitallisuudesta ylläpitävät seksuaalisuuteen, naiseuteen, kuukautisiin ja sukuelimiin liittyvät:

 • menneet tapahtumat tai muistot
 • uskomukset
 • tiedostamattomat tunteet
 • tietoiset ajatukset 

Tällaisia tapahtumia tai sinuun vaikuttavia muistoja on voinut syntyä esimerkiksi teini-iässä. 

Teini-ikään tullessa kehosi alkaa muuttua, mielesi muuttuu, koko identiteettisi saattaa muuttua ja siirryt lapsuudesta varhaisaikuisuuden puolelle. Sisäisen suojelijasi kannalta teini-ikä on todella hurjaa aikaa, sillä Sisäinen suojelija haluaisi mielellään pitää kaikki asiat siten kuin ne ovat ja muutokset (varsinkin isot sellaiset) ovat sille aina jollain tapaa uhka.

Mikäli teini-iässä sinulla ei ollut työkaluja käsitellä ja ymmärtää tätä isoa sisäistä sekä ulkoista muutosta, on Sisäinen suojelijasi saattanut alkaa pitää kuukautisia huonona asiana, mitä pitäisi vastustaa mahdollisimman tehokkaasti.

Voit nyt hetkeksi palata siihen aikaan, kun kuukautisesi alkoivat. Tunsitko silloin turvaa ja rauhaa? Oliko se iloinen asia? Vai mikä oli kokemuksesi?

Jos kokemuksesi oli jotain muuta kuin turvaa, rauhaa tai puhdasta iloa, on virhetulkinta saattanut syntyä juuri silloin...

 

Tällöin aivosi ovat yhdistäneet kaksi asiaa, joiden ei todellisuudessa pitäisi liittyä mitenkään toisiinsa:

Kuukautiset = uhka

 

Toinen merkittävä ristiriitaa aiheuttava tekijä on yleinen uskomuksemme naisen seksuaalisuutta kohtaan yhteiskunnan ja kulttuurin tasolla. 

Sinullakin on saattanut kuukautiset alkaa todella varhaisessa iässä ja tällöin kehosi tasolla olet tullut sukukypsään ikään. Samanaikaisesti yleiset uskomukset ja kulttuurimme ovat kertoneet aivan toisenlaista tarinaa ja mielesi tasolla et ole lainkaan sukukypsä. 

Tämä ristiriita naisen seksuaalisuuteen liittyvien uskomusten sekä kehossasi tapahtuvien muutosten välillä on voinut luoda alitajuisen vastustuksen kuukautisillesi.

Tämä kaikki saa aikaan sen, että kehosi vastustaa kohtusi toimintaa, hormonitoimintaa ja aiheuttaa kipuja kuukautisten aikana. 

Lisäksi kuukautiskipuja aiheuttavat myös aiempien sukupolvien kokemukset ja tulkinnat kuukautisista, seksuaalisuudesta sekä naiseudesta. Eli äitisi, isoäitisi, isoisoäitisi ovat voineet siirtää sinulle genetiikan mukana sellaisia virhetulkintoja, jotka aiheuttavat sinulle kärsimystä kuukautisiin ja naiseuteen liittyen.

Virhetulkintojen siirtymistä sukupolvien välillä on tutkittu paljon ja jos haluat lukea siitä tarkemmin, suosittelen lukemaan blogini, jossa esittelen erään hiirillä tehdyn tutkimuksen tästä aiheesta

 

Kohtusi kantaa tätä sukupolvien aikana kertynyttä viisautta mukanaan ja se haluaa, että isovanhempiesi kokemukset tulevat kuulluiksi, nähdyiksi, rakastetuksi ja lopulta korjatuiksi. 

Tämä johtaa luonnollisesti seuraavaan kysymykseen, että miten nämä sukupolvien aikana pinotut kokemukset ja mahdolliset virhetulkinnat voidaan purkaa ja parantaa?

Siitä seuraavaksi muutama sana...

 

Miten purat virhetulkintoja ja hoidat kuukautiskipujasi luonnollisin keinoin?

Parantumisesi lähtökohta on se, että vastustelun sijaan alatkin suhtautumaan kuukautiskipuihisi viesteinä kohdultasi ja lähdet purkamaan näitä virhetulkintoja.

Oikean harjoittelun avulla voit siirtyä ikään kuin ajassa taaksepäin ja päästä käsiksi niihin hetkiin, joissa virhetulkinnat ovat syntyneet ja voit purkaa väärät yhteydet ja liitokset aivoissasi.

Tätä kutsutaan aivojen plastisuudeksi ja sen hyödyntäminen on kehittämäni Free to Heal® -menetelmän ytimessä. 

Purkamalla näitä yhteyksiä hyödyntämällä aivojesi plastisuutta, voit muuttaa täysin sen, miten kehosi reagoi kuukautisiin ja niiden ei enää tarvitse tuottaa kärsimystä. 

 

Tämä kuva tiivistää sen, miten virhetulkinnat luovat oireet ja oireet taas vahvistavat virhetulkintoja ja näin kivulias kierre on valmis...

 

Mikäli koet kovia kipuja kuukautistesi aikana, etkä käänny kuuntelemaan kohtusi lähettämiä viestejä, kohdullasi ei ole muuta vaihtoehtoa kuin vahvistaa viestiä esimerkiksi:

 • tuottamalla kovempaa kipua
 • vuotamalla runsaammin
 • aiheuttamalla masennusta, aggressiota tai muita mielen oireita
 • tai mitä vaan, jotta kohtu tulee kuulluksi

 

Minulla itselläni on kaksi kohtua ja kärsin aiemmin todella kivuliaista ja runsaista kuukautisista. 

Kun opin kuuntelemaan kohtuni viisautta ja annoin sille vapauden toteuttaa omaa tehtäväänsä, sainkin kiitokseksi todella kohtuulliset ja jopa nautinnolliset kuukautiset. 

 

Minun isoin ja lämpimin suositukseni sinulle on tämä:

Opi kuulemaan kohtuasi ja sen viisautta ja ota haltuun oma voimasi!

 

Tämä viisaus on aiemmin siirtynyt äidiltä tyttärelle vuosisatojen ajan, mutta tämän hetken kulttuurimme on tehnyt kaikkensa katkaistaakseen tämän tiedon kulun. 

Mutta koska tämä tieto sijaitsee jokaisen naisen kohdussa, se on ikiaikaista eikä sitä viisautta kukaan pysty tukahduttamaan. 

 

Kaksi inspiroivaa esimerkkiä, miten toistakymmentä vuotta kestäneet kuukautiskivut voivat kadota luonnollisin keinoin ilman lääkkeitä

Nyt jos pohdit mielessäsi, miten voit purkaa konkreettisella tavalla kehosi sekä mielesi haitallisia virhetulkintoja kuukautisiin liittyen, suosittelen sinua katsomaan nämä kaksi upeaa tarinaa.

Siinä kaksi upeaa asiakastani kertovat heidän tarinansa ja millä tavoin he pääsivät eroon kivuliaista kuukautisista.

 

Maijan parantuminen kuukautiskivuista ja vuosia kestäneestä endometrioosista (alkaa kohdasta 01:32) sekä allergiasta:

 

Inka-Maijan parantuminen kuukautiskivuista (alkaa kohdasta 01:56) sekä muista oireista 

 

 

Haluaisitko oppia kuuntelemaan kohtusi viisautta ja purkaa virhetulkintoja kehostasi ja mielestäsi?

Jos haluat päättää jopa monen sukupolven ajan kestäneen kärsimyksen kuukautisiin, seksuaalisuuteen ja naiseuteen liittyen, voit kokeilla juuri tähän tarpeeseen suunnitelemaani kuukautismeditaatiota

Tätä harjoitusta ovat hyödyntäneet jo lähes 2000 naista ja tulokset ovat olleet mielettömiä.

 

“Tein harjoituksen kaksi kertaa. Sen jälkeen en ole kärsinyt kuukautiskivuista kertaakaan! Olin käyttänyt särkylääkkeitä lähes 10 vuotta aina kuukautisten aikaan. En voi kiittää tarpeeksi!”

-Minna

 

Kyseessä on siis Kauniit Kuukautiset - Meditatiivinen tarina -harjoitus, jota pääset hyödyntämään tästä >>

 

Kannustan sinua lämpimästi kokeilemaan tätä väylää, mikäli et ole saanut apua kuukautiskipuihisi mistään muualta ja toivot muutosta.

Lupaan, että se kannattaa ❤️

 

Toivottavasti sait tästä kirjoitukset apua ja ennen kaikkea toivoa sekä uskoa siihen, että kuukautiskivuista eroon pääseminen on todellakin mahdollista luonnollisin keinoin.

 

Toinen asia, jolla kuukautiset muuttuvat huomattavasti mukavammiksi, on luonnonsienestä valmistettu ympäristöystävällinen Poseidon-kuukautissieni. Saat 10% alen Sopo-verkkokaupastani koodilla IHANATKUUKAUTISET.

 

Kiitollisuudella ja ihanaa päivää toivottaen,

Maria

Close

Select Your Language