Saavuta huippusuoritus mielen valmennuksen avulla - Urheilijan mentaalivalmennus

Urheilija, ethän jätä tärkeintä urheiluvälinettä käyttämättä? Mieli vaikuttaa kehoon sekä urheilusuoritukseen.

Voit parantaa urheilusuoritustasi ja saavuttaa todellisen potentiaalisi mielen sekä mentaalivalmennuksen avulla.

Mentaalivalmennus sopii kaiken tasoisille urheilijoille ja kaikkiin lajeihin

Mielen tason valmennus auttaa pitämään ilon tekemisessä, sillä voi korjata ja parantaa tekniikkaa.

Mielen tason valmentautuminen auttaa vähentämään kisajännitystä ja saavuttamaan parempia tuloksia kilpailuissa.

Mentaalivalmennus on ehdottoman tärkeä kilpaileville urheilijoille, sillä se valmistaa kestämään henkistä painetta - mitä hyötyä on parhaasta tekniikasta ja suorituskyvystä, jos pakka hajoaa kisajännitykseen?

Useimmiten urheilijan menestyksen tiellä ei ole niinkään taidon tai suorituskyvyn puute, vaan riittämätön henkinen kantti.

Mentaalivalmennuksessa puretaan rajoittavia uskomuksia menestyksen ja voidaan käsitellä menneitä haasteita, kuten epäonnistumisia tai loukkaantumisia.

Mielen tason valmistautuminen on puuttuva palanen suomalaisessa urheilu- ja valmennuskulttuurissa

Olen asunut elämässäni muutamia kertoja Espanjassa. Olen päässyt kurkistamaan valmennuskulttuuriin omien sekä lasten harrastusten myötä. Olen huomannut, että mielen valmennus on paljon yleisempää ja edistyksellisempää Espanjassa, kuin Suomessa. 

Mielen tason valmennus on tärkeää kaikilla urheilun tasoilla. Mielen tason valmennuksesta hyötyvät kaikki sunnuntaiharrastajista kilpaileviin ammattilaisiin.

Mielen tason valmennus auttaa pitämään ilon tekemisessä ja parantaa myös tuloksia. 

Yksilövalmennus urheilijoille - Mielen voimalla huipulle

Tarjoan yksilövalmennusta urheilijoille. Valmennuksessani opetan urheilijalle tehokkaan mielen tason työkalun, Free to Heal -menetelmän. Annan valmennettavilleni kaikki parhaat työkalut, joiden avulla olen nähnyt jo tuhansien kurssilaisteni muuttavan elämänsä suunnan.

Henkilökohtainen valmennus sisältää syvähaastattelun, jossa käymme läpi urheilijan henkilökohtaisen sekä urheiluhistorian. Haastattelun aikana sieltä kipupisteet sekä rajoittavat menneisyyden kokemukset ja muunnamme ne voimavaraksi tehokkaiden mielent tason työkalujen avulla. Haastattelun perusteella rakennan urheilijan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisen henkilökohtaisen mentaalivalmennusohjelman.

Urheilumeditaation ja mielen tason harjoittelulla voit

  • valmistautua kilpailuihin ja lievittää kisajännitystä
  • parantaa suoritustasi ja hioa tekniikkaa
  • tukea vammoista parantumista ja ylläpitää tasoa tauon aikana
  • löytää harjottelun ilon ja kipinän lajia kohtaan
  • poistaa mielen tason esteitä ja uskomuksia menestyksen tieltä
  • parantaa unenlaatua ja tukea immuunijärjestelmän toimintaa

  

Menestyneiden urheilijoiden kokemuksia

Eveliina Tistelgren

Vapaaohjelma fitnessin maailmanmestari

"Marian metodi ja äänitteet auttoivat purkamaan alitajuista stressiä ja vapauttamaan viimeisen palapelin palasen ollakseni paras mahdollinen versio itsestäni."

 

Oona Kivelä

Moninkertainen tankotanssin maailmanmestari

"Voimahengitys kuuluu viikko-ohejelmaani. Palkitsen sillä kehoni kovan treenin päätteeksi. Meditaatioilla syvennän fokusta taitoharjoittelussa, rikastan luovuuttani uusien koreografioiden teossa sekä tehostan palautumista säännöllisesti.

Kun nilkkani murtui, käytin mielikuvaharjoittelua päivittäin tukemaan parantumista. Pääsinkin takaisin treenin pariin todella nopeasti ja helposti."

 

Räätälöidyt yksilölliset meditaatiot

Henkilökohtaisen mentaalivalmennuksen lisäksi teen räätälöityjä meditaatioita eri lajien harrastajille sekä ammattilaisille.

Meditatiiviset tarinat tehdään yhteistyössä lajin ammattilaisten kanssa, erityisesti tekniikkaan liittyvissä yksityiskohdissa konsultoidaan ammattilaisia, kuten urheilijan valmentajaa.

Räätälöidyt tarinat suunnitella tapauskohtaisesti auttamaan tietyssä haasteessa, kuten loukkaantumisesta kuntoutumisessa, tekniikan parantamisessa, ilon ja inspiraation löytämisessä tai kisajännityksen poistamiseessa. 

Räätälöityjen meditatiivisten tarinoiden teho perustuu aivojen plastisuuden aktivoimiseen. Meditaatioiden avulla pureudutaan syvälle tiedostamattomaan mieleen ja muutetaan uskomukset itseä ja omaa suoritusta tukeviksi.

Teemme meditatiivisia tarinoita tilauksesta. Räätälöidyssä meditaatiossa voidaan ottaa huomioon lajisi ominaispiirteet, sinun henkilökohtainen haasteesi tai esteesi menestymisen tiellä.

Räätälöityyn meditaatioon voit lisätä yksityiskohtia omasta elämästäsi, lajistasi.

Jos olet kiinnistunut räärälöidystä meditaatiosta, lähetä viestiä info ( at ) freetoheal.org

 

Golfmeditaatiolla hole-in-one

Yksi esimerkki räätälöidystä meditaatiosta on Golf-meditaatio, jossa visualisoidaan ihana menneisyyden golf-kierros sekä tulevaisuuden golf-kierros, jossa tehdään hole-in-one. 

Yksi meditaatiota tehnyt golfari on Reino Nordin. Tehtyään golf-meditaatiota ahkerasti, hän sai kuin saikin elämänsä ensimmäisen hole-in-onen!

"Olin koukussa ensimmäisestä harjoituskerrasta alkaen. Ajattelin golfia koko ajan ja treenasin rangella kuukauden lähes aamusta iltaan. Tekniikkani oli aluksi surkea. Löin palloa käsillä kyljet kipeinä, mutta fiilis oli niin mahtava, että se riitti. Päätin, että tässä lajissa haluan tulla niin hyväksi kuin mahdollista." Reino Nordin Fit-lehden haastattelussa.

Ja edistystä lajissa on tullutkin. Monien mielestä Reino on edennyt lajissa poikkeuksellisen nopeasti ottaen huomioon, että hän aloitti golfin vasta 35-vuotiaana. Yksi työkalu hänenkin taskussaan on ollut mielen voima sekä meditaatiot.

Jos olet kiinnistunut räärälöidystä meditaatiosta, lähetä viestiä info ( at ) freetoheal.org

Close

Select Your Language