Kirjaudu sisään

Verkkovalmennuksia ja workshopeja hyvinvointisi tueksi

Mini-workshopit

Miniworkshop: Luonnollinen kuukautiskierto ja harmonia sen kanssa

Kahden tunnin mini-workshop jossa opit paljon omasta hedelmällisyydestäsi ja tiedät, miten voit elää tasapainossa luonnollisen kiertosi kanssa. Äänikirja on käytössäsi yhden vuoden.

5 € (sis. alv. 24%)
Lue lisää ja osta täältä!

Mini-workshop: Tunne kehosi omaksi ja syö hyvin

Oletko kyllästynyt siihen, ettet tunne itseäsi kotoisaksi omassa kehossasi? Uskomuksemme, ajatuksemme ja asenteemme itsestämme ja ympäristöstä vaikuttavat vahvasti siihen, miten kehomme reagoi ja kuinka aineenvaihduntamme toimii. 

5 € (sis. alv. 10%)
Lue lisää ja osta täältä!

Miniworkshop: Vapaudu iho-ongelmistasi lopullisesti

Workshop jonka avulla opit monia tekniikoita ja keinoja iho-ongelmien kanssa työskentelyyn. Sisältää Voimahengitysharjoituksen sekä kaksi meditatiivista tarinaa: Menneisyydestä vapautuminen ja Hyvä itsetunto -tarinat. Äänikirja on käytettävissäsi yhden vuoden.

5 € (sis. alv. 24%)
Lue lisää ja osta täältä!

Miniworkshop: Unettomuuden lääkkeetön hoito ja ehkäisy

Kahden tunnin miniworkshop, jonka aikana opit monia tekniikoita ja keinoja unettomuuden lääkkeettömään ehkäisyyn. Äänikirja on käytössäsi yhden vuoden.

5 € (sis. alv. 24%)
Lue lisää ja osta täältä!

Verkkovalmennukset ja -kurssit

Vaipaton vauva -verkkovalmennus

Tässä verkkovalmennuksessa opit helposti ikivanhan taidon, joka lähentää sinua ja vauvaasi. Vauvojen vessahätäviestintä on luonnollista, varhaista kommunikaatiota. Vauvojen vessahätäviestintä tukee vauvan kokonaisvaltaista kehitystä.

Harjoittamalla vessahätäviestintää säästät lisäksi vaippoja, rahaa, luontoa ja vaivaa. 

Kurssi on käytössäsi yhden vuoden ajan.

59 € (sis. alv. 24%)
Lue lisää ja osta täältä!

Free to Heal ® 2.0 - verkkokurssi

Uudistunut Free to Heal® 2.0 - verkkokurssi sisältää 12 omatoimista askelta aivojesi uudelleenohjelmointiin. Saat elinikäinen pääsyn suljettuun keskusteluryhmään, josta saat tukea ja vastauksia kysymyksiisi. Pääsy kurssille 12kk ajaksi. 

369 € (sis. alv. 10%)
Lue lisää ja osta täältä!

Birth to Heal - Synnytys- ja raskausvalmennus

Synnytys voi olla nautinnollinen! Tässä äänikirjassa pääpaino on seksuaalisuuden, raskauden, synnytyksen ja syntymän henkisessä matkassa.

Saat valmennuksessa mielen tason työkalun, jolla voit purkaa synnytykseen ja seksuaalisuuteen liittyviä haasteita ja saada nautinnollisen ja ekstaattisen synnytyskokemuksen!

Valmennus on online-äänikirjakurssi. Voit liittyä valmennukseen missä vain raskauden vaiheessa tai jo raskautta suunnitellessasi.

 Äänikirja on käytettävissäsi yhden vuoden ajan.

369 € (sis. alv. 10%)
Lue lisää ja osta täältä!

Haluatko vinkkejä hyvinvointisi tueksi suoraan sähköpostiisi?

Sinun ei tarvitse kulkea polkuasi kohti oireetonta elämää yksin. Tilaamalla uutiskirjeen saat ilmaisen meditaation ja vinkkejä hyvinvointiisi suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen annat minulle luvan lähettää sähköpostia sinulle. Voit poistua listalta koska tahansa.

maria nordin logo

Free to Heal® -menetelmä ei ole lääketieteellinen hoito eikä se sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa. Jos tarvitset lääketieteellistä hoitoa tai neuvontaa, ole hyvä ja käänny terveydenhuollon puoleen.